Σε έκθεση εικαστικών στη Γαλλία βραβεύτηκε ο 18χρονος Βασίλης Μανωλόπουλος από την Τρίπολη! (εικόνες)
Σε ομαδική έκθεση εικαστικών στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι,συμμετείχε και βραβεύθηκε ο 18χρονος Τριπολίτης Μανωλόπουλος Βασίλειος.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου της UNESCO και της INTER ACTION ART,στις 7 Μαρτίου 2025,με Θέμα τη ΓΥΝΑΊΚΑ και το έργο του είχε τίτλο "Femme,Lumière du Monde" ή "Γυναίκα,Φως του Κόσμου",με διαστάσεις 1,20×1,00.
Τα έργα εκτέθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία της Unesco ή Maison de l'UNESCO που βρίσκονται στο Παρίσι και είναι η έδρα του Εκπαιδευτικού,Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών από το 1958 και στεγάζει πολλά εξαιρετικά έργα τέχνης.
Ο Βασίλης,πρωτοετής φοιτητής πλέον,στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης του Πανεπιστημίου Δ.Μακεδονίας,συνεχίζει να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και εκθέσεις ζωγραφικής, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.












Tags:
Βασίλης Μανωλόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Πρόταση χρηματοδότησης για την εκπόνηση ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή της παραλίας Αγίου Ανδρέα
- Έκτακτες προσλήψεις στον Δήμο Γορτυνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας
- Κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης | Παράταση λειτουργίας έως τον Ιούνιο του 2026
- Κυριακή του Πάσχα στον Τυρό
- Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αρκαδίας | Προγραμματίζει μίσθωση λεωφορείου από την Τρίπολη για την απεργία της 24ης Απριλίου στην Αθήνα






