Το βράδυ ο μεγάλος τελικός της Eurovision - Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Klavdia με το τραγούδι «Αστερομάτα»!

Ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision 2025 διεξάγεται απόψε, Σάββατο 17 Μαΐου, στη Βασιλεία της Ελβετίας, με ώρα έναρξης στις 22:00 (ώρα Ελλάδας). Η διοργάνωση φιλοξενείται στην κλειστή αρένα St. Jakobshalle, με τη συμμετοχή 26 χωρών που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς και τις αυτόματα προκριθείσες χώρες: Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο .
Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Klavdia με το τραγούδι «Αστερομάτα», το οποίο επιλέχθηκε μέσω του Εθνικού Τελικού τον Ιανουάριο και προκρίθηκε στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό .
Η μετάδοση στην Ελλάδα θα γίνει απευθείας από την ΕΡΤ1 και μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν μέσω της εφαρμογής Eurovision ή στο esc.vote.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τσίπρας στη Le Monde για το αν δημιουργήσει νέο κόμμα: «Προς το παρόν, γράφω το βιβλίο μου»
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Αγιασμός από τον Επιφάνιο στον Αστέρα | Ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες! (vd)
- Μεγαλόπολη | Εκδήλωση για τη συμβολή της ΔΕΗ στην ανάπτυξη της περιοχής και για την προσφορά των εργαζομένων της