Τα πρώτα χιόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων! (εικόνες - βίντεο)
Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει Οκτώβριο, όμως το βουνό έχει άλλη γνώμη! Με μια εικόνα βγαλμένη από την καρδιά του χειμώνα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων «φόρεσε» τα λευκά του, δίνοντας μια πρόγευση της επερχόμενης σεζόν στους λάτρεις του χιονιού.
«Happy New Year! Το ημερολόγιο λέει Οκτώβριος, αλλά το βουνό έχει άλλη γνώμη! Καλό χειμώνα!» έγραψε χαρακτηριστικά η επίσημη σελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου, συνοδεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες του χιονισμένου Χελμού. Το εντυπωσιακό τοπίο, με φρέσκο χιόνι να καλύπτει τις πίστες και τα δέντρα, προκάλεσε ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες χρήστες να μοιράζονται την προσμονή τους για το άνοιγμα της χιονοδρομικής περιόδου.
Σχετικά Άρθρα
- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης | Παρέλαβε το Άγιο Φως από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το μεταφέρει στην Αρκαδία!
- Ξύπνησε μνήμες η φωτογραφία του σκηνοθέτη Θόδωρου Μαραγκού από τα γυρίσματα της ταινίας "Μάθε παιδί μου γράμματα" στη Στεμνίτσα!
- Το Μήνυμα του Αερόστατου στο Λεωνίδιο! (vd)
- Μοσχομύρισε νεράντζια το Λεωνίδιο (εικόνες)
- Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου κι η Λιτάνευση των Επιταφίων του Λεβιδίου (εικόνες)






