Άρης Μουγκοπέτρος | Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του (εικόνες)
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου μετά από αρκετούς μήνες με επισκέψεις σε γιατρούς και επεμβάσεις, δείχνει για πρώτη φορά το τελικό αποτέλεσμα.

«Μετά από καιρό ήρθε επιτέλους η πιο όμορφη μέρα μετά το τραγικό συμβάν κ μετά από όλα αυτά που μου συμβαίνουν καθημερινά με τον κάθε βλάκα που υπήρχε στη ζωή μου …. Δεν είμαι πολύ συγκινημένος…. Κλαίω από την χαρά μου!
@kostas.chrono Σε ευχαριστώ πολύ για τις ελπίδες που μου έδωσες για την συμπεριφορά σου αλλά και την πραγματική αγάπη που έδειξες από την πρώτη στιγμή ο θεός να σ’ έχει καλά γιατί έχουμε ανάγκη ανθρώπους σαν εσένα! Είστε όλοι μία σούπερ ομάδα! Τώρα μπροστά μας έχουμε πολύ δουλειά για να επιστρέψουμε», έγραψε ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Tags:
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"
7 σχόλια
-
Καλές γιορτές
-
Ευχόμαι καλές γιορτές με την οικογένειά σου περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο πάλκο με το κλαρίνο σου.
-
Λυσαξατε με το κακό σχόλιο στο στόμα ορισμένοι!Πείτε ένα Περαστικά στον άνθρωπο...κανίβαλοι!?Αλλιώς μη σχολιάζετε καθόλου!
-
Μπράβο Άρη με το δεξί και το καλό να ξεκινήσεις να παίζεις και να μην κόβεις πουθενά... Άσε το κόσμο να λέει αγορίνα μου!!!
-
Μακάρι να πάνε όλα καλά σας εύχομαι και να επιστρέψετε πολύ σύντομα σε αυτό που Αγαπάτε
-
Έλα αηδία κατάντησες. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ σοβαρότερα προβλήματα υγείας που δεν βγάζουν άχνα κι εσύ πήρες το πρόβλημά σου και το ξεχείλωσες. Έλεος πια
-
Μόνο τι έβγαλε από την τουαλέτα δεν έδειξε ο Μουγκοπέτρος. Τι σοβαρή είδηση...!!!






