Άρης Μουγκοπέτρος στο Πρωινό ΑΝΤ1: "Με αυτό το χέρι θα δουλέψω στην οικοδομή, για να δώσω στα παιδιά μου όσα θέλουν" (vd)
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό ΑΝΤ1, μετά την αθώωσή του, για ενδοοικογενειακή απειλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός βιρτουόζος του κλαρίνου συνελήφθη την ημέρα των Χριστουγέννων και την επόμενη ημέρα, 26 Δεκεμβρίου, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών της Τρίπολης.
Το δικαστήριο έκρινε ότι ο καλλιτέχνης δεν στοιχειοθετείται για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, το οποίο είχε καταγγελθεί από τη σύζυγό. Στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε για το περιστατικό αυτό, τονίζοντας πως το μισθωτήριο του σπιτιού άλλαξε, χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί και πως στους όρους του αρχείου που του στάλθηκε, υπογραμμιζόταν ότι θα βλέπει τα παιδιά του μόνο δύο ώρες την εβδομάδα.
"Εγώ μπορεί να μη μπορώ να δουλέψω αυτή τη στιγμή, αλλά για τα παιδιά μου κι έτσι, με αυτό το χέρι θα πάω να δουλέψω στην οικοδομή, για να τους δώσω όσα λεφτά θέλουν. Μου στέρησαν τα παιδιά, η μοναδική μου χαρά ήταν αυτή".
Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το τί οδήγησε το ζευγάρι σε ρήξη, ο Άρης Μουγκοπέτρος απάντησε:
"Καλός σύζυγος μπορεί να μην ήμουν και να μην υπάρξω, αλλά καλός πατέρας υπήρξα και θα υπάρξω για τα παιδιά μου".
Tags:
Άρης Μουγκοπέτρος,Σχετικά Άρθρα
- Σημαντική νίκη για το μπάσκετ του Λεωνιδίου! (vd)
- Μουσική συνάντηση την Κυριακή στο Άστρος
- Ήττα στο Αγρίνιο για τον Αστέρα - Έμεινε πέντε πόντους πίσω από τον Παναιτωλικό
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α' και Β΄ Κατηγορία (14.2.2026)
- Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (vd)
1 σχόλιο
-
Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες,
η δουλειά κάνει τους άντρες,
το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί






