Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μενούνος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό»

Μενούνος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό»

Αποκάλυψη-σοκ από τη Μαρία Μενούνος (η οποία έχει καταγωγή από το Άκοβο Αρκαδίας), η οποία δημοσιοποίησε ίσως την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της, την οποία βίωσε στα χέρια ενός ασυνείδητου. 

Η διάσημη TV persona, μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή «Extra» του Χάουαρντ Στερν, αποκάλυψε ότι μια επίσκεψή της σε γιατρό αποδείχτηκε τραυματική καθώς εκείνος της έκανε σεξουαλική επίθεση. 

>«Ημουν σε πολύ νεαρή ηλικία και αισθανόμουν άβολα. Το αγόρι μου, ο Κέβιν, καθόταν στην αίθουσα αναμονής και εγώ άρχισα κυριολεκτικά να ουρλιάζω», είπε χαρακτηριστικά η 34χρονη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης. Πρόσθεσε, δε, ότι ήταν μεγάλο το σοκ επειδή είχε πάει να εξεταστεί στον λαιμό και ξαφνικά ένιωσε τα χέρια του γιατρού ανάμεσα στα πόδια της.
«Δεν ήξερα τι να κάνω!», εξομολογήθηκε. Ο σύντροφός της την ενθάρρυνε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία, αλλά η ίδια, όπως εξήγησε, δεν ήθελε να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα. 
Πάντως, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ιατρικό προσωπικό παρενόχλησε τη Μενούνος. Στη συνέντευξή της κατήγγειλε επίσης γυναικολόγους οι οποίο αφού εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το σκουλαρίκι που έχει στον ομφαλό της, βρήκαν ευκαιρία να της χαϊδέψουν την κοιλιά. 
Μετά από αυτές τις περιπέτειές της, η παρουσιάστρια παίρνει πάντα μαζί της στο εξεταστήριο τον σύντροφό της. Η ελληνικής καταγωγής celebrity δεν είναι η μόνη που έχει αποκαλύψει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. 
Η ηθοποιός Ασλεϊ Τζαντ εξομολογήθηκε στο παρελθόν ότι όταν ήταν παιδί έπεσε θύμα βιασμού, ενώ και η Τέρι Χάτσερ από τη σειρά «Νοικοκυρές σε Απόγνωση βιάστηκε επίσης από μέλος της οικογένειάς της όταν ήταν παιδί. Αποφάσισε να το αποκαλύψει όταν ανακάλυψε ότι ο θείος της είχε επίσης βιάσει ένα 14χρονο κορίτσι που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Espressonews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...