Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πώς να «κατεβάσετε» δωρεάν το καινούργιο Windows 10!

Πώς να «κατεβάσετε» δωρεάν το καινούργιο Windows 10!
Σήμερα ξεκινάει το αναβαθμισμένο Windows 10 όπου ο κάθε χρήστης μπορεί από μόνος του να το κατεβάσει. Έτσι, η Microsoft μας δείχνει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Αρχικά, εάν έχετε ήδη τα Windows 7 ή 8.1, τότε το καινούργιο Windows 10 θα είναι εντελώς δωρεάν. Εντούτοις, όπως η Microsoft αναφέρει, εάν σε ένα χρόνο δεν το αναβαθμίσετε τότε θα πρέπει να πληρώσετε.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να εμφανιστεί στον υπολογιστή μας και συγκεκριμένα κάτω στο task bar, το εικονίδιο του Windows το οποίο όταν επιλέξουμε θα μας δοθεί η επιλογή να κατεβάσουμε το Windows 10. Το καινούργιο λογισμικό έχει ως προϋπόθεση να γραφτείτε στο νέο OS το οποίο καθορίζει κατά πόσο ο υπολογιστής μας είναι συμβατός.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η εγκατάσταση του νέου Windows δε θα αρχίσει ξαφνικά, εν αντιθέσει μπορεί να πάρει ώρες μέχρι βδομάδες. Ο λόγος αφορά το OS το οποίο «ελέγχει» τον υπολογιστή σας. Αφού λοιπόν τελειώσει το OS, τότε θα υπάρξει η ένδειξη στο task bar σας ότι το Windows 10 είναι έτοιμο για εγκατάσταση.
Από την άλλη, υπάρχουν και χρήστες στους οποίους δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση για την αναβάθμιση του εν λόγω λογισμικού.
Όπως η Microsoft αναφέρει, θα πρέπει να ελέγξετε την πλήρης αναβάθμιση του Windows 7 ή 8.1 που έχετε. Τα στάδια αυτά, θα τα βρείτε εδώ.
Πηγή:  theverge.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...