Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

26 χρόνια «RAGAZZI»: Νέο ξεκίνημα με μεγάλο party! (εικόνες)

26 χρόνια «RAGAZZI»: Νέο ξεκίνημα με μεγάλο party! (εικόνες)


Πλήρως ανανεωμένο, το γνωστό σε όλους μας κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «RAGAZZI», προχώρησε σ’ ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο με πολλές εκπλήξεις!

Ποιος δεν θυμάται την τεράστια βιτρίνα, με τα κομψά και πάντα μοντέρνα αντρικά ρούχα, στην οδό «Εθνικής Αντίστασης»;

Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, αποφάσισε να κάνει ένα «νέο ξεκίνημα» και να μεταφερθεί στην οδό Τάσου Σεχιώτη 38-40, σ’ ένα από τα πιο όμορφα κεντρικά σημεία της Τρίπολης και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο, με πολύ γούστο, γωνιακό κατάστημα, με ακόμα πιο μεγάλες βιτρίνες και πλούσια γκάμα σε ανδρικά ρούχα, για όλα τα γούστα, πάντα με ποιότητα και στυλ!

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποίησε εγκαίνια, στο νέο του χώρο, μ’ ένα μεγάλο πάρτι και πολλές εκπλήξεις!

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την δυναμική επιστροφή, αλλά και την τολμηρή επένδυση, που κοσμεί το κέντρο της πόλης μας!

Το RAGAZZI ευχαριστεί «όλους όσοι με τον δικό τους τρόπο ο καθένας ξεχωριστά μας στήριξε στα 26 χρόνια πορείας του μαγαζιού μας».

Το «Καλημέρα Αρκαδία» εύχεται από καρδιάς καλορίζικο το νέο κατάστημα, με χρυσές δουλειές! Αξίζουν συγχαρητήρια, στον κ. Βασίλη Παπαγιαννόπουλο που τόλμησε να δώσει «έμπνευση ελπίδας» για όλους μας και να μάς υπενθυμίσει πως με τις επενδύσεις που μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει στην πόλη του, η αισιοδοξία έχει ανοδική πορεία και τότε τα χαμόγελα πληθαίνουν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...