Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του καταστήματος AP Fashion!

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του καταστήματος AP Fashion!
Ένα νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων μόλις άνοιξε στο κέντρο της Τρίπολης!
Το πιο δυνατό σημείο του; Φυσικά τα κομψά ρόυχα του για όλα τα γούστα , με υπογραφές ελληνικών εταιρειών και πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
Επισκεφτήκαμε το κατάστημα στην οδό και συναντήσαμε την κα
Έφη Καναβού, η οποία μας ξενάγησε σε όλα το κατάστημα. Παρόλο την κρίση που περνά η Ελλάδα,  μας ανέφερε για ποιο λόγο επένδυσε αυτή την περίοδο.
 
 Συγκεκριμένα είπε: «Με πολύ όρεξη στήσαμε και δημιουργήσαμε αυτό το κατάστημα ρούχων μαζί με την κόρη μου , Aλεξάνδρα Παναγιώταρου , διότι θέλαμε να δώσουμε την δυνατότητα στον κόσμο να ψωνίσει ελληνικά ρούχα & αξεσουάρ, για όλα τα γούστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και το πιο σημαντικό είναι πως ο κάθε πελάτης αυτό που θα αγοράσει θα είναι ένα και μοναδικό κομμάτι που έχει το κατάστημα μας! Καλούμε όλους  τους πολίτες της Τρίπολης, στα εγκαίνια του την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 20.00μ.μ. στην οδό Δημητρακοπούλου και Αποστολοπούλου  για να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα με γλυκά, μουσική και πολλές εκπλήξεις».
 
Ένα νέο κατάστημα που πραγματικά όποιος το επισκεφτεί σίγουρα θα θέλει να ψωνίσει, διότι έχει μοναδικά κομμάτια σε ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ , τσάντες, γυαλιά, φουλάρια και πόσα ακόμα σε τόσο πολύ ανταγωνιστικές τιμές με ελληνική υπογραφή!!!
Το Καλημέρα Αρκαδία εύχεται καλές δουλειές!
 
Κάντε Like στην επίσημη σελίδα του καταστήματος AP Fashion ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...