Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάκληση σοκολάτας από την ΙΚΕΑ!

Ανάκληση σοκολάτας από την ΙΚΕΑ!
Η IKEA ενημερώνει τους πελάτες που έχουν αγοράσει μαύρη σοκολάτα CHOKLAD M Ö RK 60% και μαύρη σοκολάτα CHOKLAD M Ö RK 70%, ότι η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία τω ν προϊόντων.

Στα πλαίσια της τήρησης των προτύπων ασφαλείας των τροφίμων, η IKEA ανακαλεί όλα τα σχετικά προϊόντα, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης. Συγκεκ ριμένα, η IKEA ανακαλεί όλες τις μαύρες σοκολάτε ς CHOKLAD MÖRK 60%, 100g και CHOKLAD MÖR K 70%, 100g, λόγω της μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού στις συσκευασίες .

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους , εκτός από όσους είναι αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια . Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή τα φουντούκια ή δεν είναι βέβαιοι , μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν της αγοράς. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος .

Λυπούμαστε για την τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε αναστάτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www . ikea . gr ή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...