Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τουρκία: Πραξικοπηματίες βγαίνουν από το αρχηγείο στρατού και παραδίδονται γυμνοί (εικόνες)

Τουρκία: Πραξικοπηματίες βγαίνουν από το αρχηγείο στρατού και παραδίδονται γυμνοί (εικόνες)
Μετά τις εικόνες των πραξικοπηματιών στρατιωτικών να παραδίδονται στο Βόσπορο, μια ακόμη κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Πρόκειται για την παράδοση πραξικοπηματιών στην Αγκυρα, αφού έχουν βγάλει τις στολές του. Γυμνοί, άλλοι με τα χέρια ψηλά και άλλοι σερνάμενοι στο δρόμο παραδίδονται στην αστυνομία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή περίπου 200 άοπλοι πραξικοπηματίες στρατιωτικοί εγκατέληψαν το αρχηγείο του Στρατού στην Αγκυρα και παραδόθηκαν στην αστυνομία.
 
Η παράδοση των στρατιωτών που είχαν καταλάβει τη γέφυρα του Βοσπόρου
Οι στρατιώτες, οι οποίοι είχαν κλείσει τη γέφυρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, με την ανακοίνωση του πραξικοπήματος, κρατούσαν μέχρι τώρα τις θέσεις τους
Συγκλονιστική είναι η εικόνα που βγήκε πριν από λίγη ώρα που απεικονίζει στρατιώτες πραξικοπηματίες να παραδίδονται στις κυβερνητικές δυνάμεις με τα χέρια ψηλά στην γέφυρα του Βοσπόρου.
Οι περίπου 50 στρατιώτες, οι οποίοι είχαν κλείσει τις γέφυρες λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, με την ανακοίνωση του πραξικοπήματος, κρατούσαν μέχρι τώρα τις θέσεις τους, παρά την καταστολή του κινήματος από τους υποστηρικτές του Ερντογάν.
Η παρουσία των τανκς στο σημείο και το κλείσιμο των γεφυρών ήταν ουσιαστικά η έναρξη του πραξικοπήματος και όπως φαίνεται είναι και το κύκνειο άσμα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δοθεί στους στρατιώτες διορία 2 ωρών για να παραδοθούν, κάτι που έπραξαν γύρω στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή - www.pronews.gr - www.protothema.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...