Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύροι αντάρτες σέρνουν το άψυχο σώμα Ρώσου πιλότου (σκληρές εικόνες)

Σύροι αντάρτες σέρνουν το άψυχο σώμα Ρώσου πιλότου (σκληρές εικόνες)
Σύροι αντάρτες κατέρριψαν ρωσικό ελικόπτερο. 
Σύμφωνα με το ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων РИА Новости το ελικόπτερο ειναι τύπου Mi-8 και καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας που επικαλείται το РИА Новости , το ελίκοπτερο χτυπήθηκε απο πυρά απο το έδαφος μετά απο παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας. Επί του ελικοπτέρου ήταν τρία μέλη του πληρώματος και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχόμενων μερών στη Συρία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου και τα πέντε άτομα στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους. 
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε οτι το ελικόπτερο είχε προσπαθήσει να αποφύγει τις κατοικημένες περιοχές για την αποφυγή απωλειών μεταξύ των αμάχων και είπε οτι ο θάνατος τους πληρώματος ήταν "ηρωικός".
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της διεθνούς τρομοκρατίας "σε όλα τα μέτωπα", παρά τις απειλές από το ισλαμικό κράτος.
Εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν το σώμα του πιλότου και έγγραφα ταυτότητας των θυμάτων αναφέρει το Reuters.
Ομάδες ανταρτών προσπαθούν διακαώς να σπάσουν την πολιορκία των κυβερνητικών δυνάμεων σεπεριοχές του Χαλεπίου περίπου 25 μίλια από τον τόπο της συντριβής.
Στην ίδια περιοχη και γι'αυτον τον λόγο οι κυβερνητικές δυνάμεις υποστηρίζονται απο αεροπορικές επιδρομές.
Την Κυριακή το Ισλαμικό Κράτος καλεσε τα μέλη του να προβούν σε τζιχάντ στη Ρωσίαμέσω ενός βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών που αναρτήθηκε στο YouTube.
Τον Ιούλιο, δύο ρωσοι αεροπόροι σκοτώθηκαν στην επαρχία Χομς, όταν το Mi-25 ελικόπτερο τους καταρρίφθηκε. Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ειχε δηλώσει ότι το ΙΚ ήταν πίσω από την επίθεση.
Επιπλέον ενα Mi-28N ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην πόλη Χομς, τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο μέλη του πληρώματος. Σε ανακοίνωση τους οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δήλωσαν οτι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι κατερρίφθει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ


View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter





 Follow


Syria Today @todayinsyria



The  helicopter pilot's papers and the Christian icon he carried in flight







































Πηγή φωτο: dimpenews.com

Onalert

1 σχόλιο

  • ΟΡΥΧΟΣ
    ΟΡΥΧΟΣ Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ποσα απο αυτα τα καθάρματα ήρθαν και στην χώρα μας και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές σαν πρόσφυγες ταχα μου ταχα μου ! Η αντιπολίτευση της Συριας που στήριζε και ο Αβραμοπουλος τότε !Αφηστε που το 60/100 δεν ειναι Σύριοι ,ειναι μισθοφόροι απο τον υπόλοιπο αραβικό κοσμο !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...