Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μπαταρία αυτοκινήτου μπορεί να γίνει αφορμή για... χωρισμό;

Η μπαταρία αυτοκινήτου μπορεί να γίνει αφορμή για... χωρισμό;
Ναι ναι! Όπως το διαβάσατε! Η μπαταρία του αυτοκινήτου, μπορεί να γίνει λόγος χωρισμού μετά από έναν ομηρικό καβγά!
 
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Η σημερινή κοινωνία τη γυναίκα την θέλει, κοκέτα και αντράκι, θηλυκό με ικανότητες αρσενικού, γατούλα και ενίοτε σκύλα. Ως σύγχρονη κορασίδα κι εγώ, που έχει αρπάξει τη ζωή από τα μαλλιά, που ζούσε μόνη κι ανεξάρτητη, καλλιέργησα όλα αυτά τα χρόνια τις ικανότητες που χρειάζεται κάποια γυναίκα, για να επιβιώσει σε ένα κόσμο πλασμένο από άντρες για…
άντρες. Αυτό συνεπάγεται σκληρά ωράρια στη δουλειά, δικό μου σετ εργαλείων για τα απλά μερεμέτια του σπιτιού, μερικά περιοδικά της σειράς Μαστορέματα, αναζήτηση για ανταλλακτικά αυτοκινήτου και άποψη για την καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου αναφορικά με το λιπαντικό που του βάζεις. Να μην αναφερθώ για την λανθασμένη εντύπωση που έχω αναπτύξει, ότι κορίτσι πράμα, είναι φυσιολογικό να μετακινώ ολόκληρη βιβλιοθήκη με συρτάρια (χωρίς να την αδειάζω καν πρώτα) από την μία άκρη του δωματίου στην άλλη, όποτε μου έρχεται να αλλάξω την διαρρύθμιση του χώρου για ανανέωση.
 
Να 'μαι όμως να έχω ήδη τρία χρόνια σχέση, πλέον να συγκατοικώ, αλλά το μενταλιτέ του Μπομπ του μάστορα να παραμένει στη θέση του ακλόνητο! Μάταια ο καλός μου, προσπαθούσε να αναλάβει πράγματα ελπίζοντας ότι δεν θα με έχει πάνω από το κεφάλι του να του λέω "Όχι έτσι παιδί μου! Δεν βλέπεις ότι αυτό το σωληνάκι είναι ½; Πως περιμένεις να βιδώσει σε ¾; " και άλλα όμορφα κατακριτέα σχόλια.
 
Μια ωραία μέρα, τρόπος του λέγειν, χαλάει η μπαταρία του νέου μου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ο άντρας ο σωστός προσφέρθηκε να πάει να μου πάρει μια μπαταρία, για το αμάξι. Έλα μου όμως που πλέον τον έχω χαρακτηρίσει μέσα μου σαν βασιλιά της γκάφας! "Δεν θες να πάρω τον πατέρα μου να το τακτοποιήσει που ανακατεύεται διαρκώς με αυτά;" του λέω. "Έλεος ρε μωρό μου! Ούτε μια μπαταρία αυτοκινήτου δεν με εμπιστεύεσαι να αλλάξω;;;" Εντάξει λοιπόν... Παίρνω κι εγώ τη θαρραλέα απόφαση να τον αφήσω να κάνει το αντρικό του καθήκον. Πηγαίνουμε σε πολυκατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, παρκάρουμε και ανοίγει το καπό να δει τι μπαταρία θέλει (43Ah) αλλά και την διάταξη των πόλων (ναι δεν είναι σε όλες τις μπαταρίες ίδια). Πέντε λεπτά αργότερα είμαστε στον διάδρομο με τα είδη αυτοκινήτου και αναζητούμε την μπαταρία. "Την βρήκα" μου λέει και μου τη δείχνει. "Είναι ανάποδα οι πόλοι" του απαντάω. Σαφώς και κατηγορήθηκα ως ξερόλας αλλά έτσι για την εμπειρία τον άφησα να την αγοράσει, διασφαλίζοντας με τον υπάλληλο ότι έχουμε το δικαίωμα επιστροφής.
 
Για να μην σας τα πολυλογώ... Η μπαταρία δεν είχε απλά όντως ανάποδα τους πόλους (όπως πολύ σωστά είχα παρατηρήσει), αλλά δεν χώραγε καν μέσα στην ειδική θέση της μπαταρίας!
 
Και ρωτώ, αν δεν μπορείς να στηριχτείς στον άντρα σε αυτά τα απλά και καθημερινά, μπορείς να φανταστείς να κάνεις και οικογένεια μαζί του;
 
Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα http://www.maxxparts.gr/
Αναζήτησε εύκολα και γρήγορα το δικό σου ανταλλακτικό ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...