Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

6 μυστικά για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου!

6 μυστικά για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου!
Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος του σπιτιού που καταφεύγουμε κάθε βράδυ για να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Γι αυτό το λόγο, θα πρέπει να φροντίσουμε να την μετατρέψουμε σε ένα φιλικό και άνετο δωμάτιο, που θα μας προσφέρει έναν ωραίο ύπνο. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, αρκεί να
αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη! Μην ξεχνάτε, ότι μικρές αλλαγές μπορεί να είναι ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακές…. Τα Έπιπλα Gand μας προτείνουν  κάποια μικρά μυστικά για να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας εύκολα (μπορείτε επιπλέον προτάσεις για την κρεβατοκάμαρά σας εδώ http://www.epiplagand.gr/krevatokamares/ ).

  1. Ντύστε το κεφαλάρι του κρεβατιού με ένα μοντέρνο, μονόχρωμο ύφασμα για να δώσετε ένα εντυπωσιακό τόνο στο δωμάτιο. Φροντίστε να ταιριάζει με τα χρώματα του τοίχου και φυσικά με τις κουρτίνες της κρεβατοκαμαράς σας. Αν δεν έχετε είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε ένα με μια γυψοσανίδα που θα την βάψετε στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επίσης ένας ουρανός κρεβατιού θα κάνει την κρεβατοκάμαρα σας πιο ρομαντική και παραμυθένια.
  1. Αλλάξτε τις παλιές σας κουρτίνες με ένα πιο μοντέρνο σχέδιο. Υπάρχουν στην αγορά έτοιμες ραμμένες κουρτίνες με κρίκους και τιράντες για πλαϊνά ή εσωτερικές για κάθε γούστο και στυλ.
  1. Επιλέξτε τα σωστά χαλιά. Ένα χαλί μπορεί να προσθέσει ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρα σας. Επιλέξτε πλούσια χαλιά που εκπέμπουν ηρεμία και χαλάρωση. Βέβαια  δε χρειάζεται να στρώσετε όλο το δωμάτιο αφού δυο  μικρά χαλάκια στο πλάι του κρεβατιού είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
  1. Ανανεώστε τα έπιπλα σας. Μπορείτε να βάψετε τα ξύλινα έπιπλα με ένα διαφορετικό χρώμα και να αλλάξετε τα πόμολα της ντουλάπας σας με πιο μοντέρνα. Επίσης αν η κάσα του κρεβατιού σας έχει γρατσουνιές και χτυπήματα μπορείτε να την περάσετε με βερνίκι και θα γίνει σαν καινούργια.
  1. Συνδυάστε σωστά τα σεντόνια με το κάλυμμα και τα ριχτάρια! Προτιμήστε λευκά σεντόνια και μαξιλαροθήκες που ταιριάζουν με όλα τα έπιπλα και παίξτε με χρωματιστά μαξιλάρια και ριχτάρια.
  1. Τέλος, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα θέμα για την κρεβατοκάμαρα σας. Ότι αποφασίσετε να βάλετε μέσα σε αυτή θα πρέπει να συμβαδίζει με το «θέμα» σας. Ο καθένας από εμάς έχει τη δικιά του προσωπικότητα και θα πρέπει να φτιάξει τον προσωπικό του χώρο σύμφωνα με αυτή.
Αν ακολουθήσετε αυτά τα “μικρά μυστικά” είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε την τέλεια κρεβατοκάμαρα, έχοντας βάλει μικρές πινελιές από τον χαρακτήρα σας! Μια ανανεωμένη κρεβατοκάμαρα, θα επηρεάσει τον ύπνο και την ενέργεια σας και θα σας κάνει να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο σε αυτήν.

 

Καλή επιτυχία! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...