Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας... με σύντροφο το νέο Suzuki S-CROSS!

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας... με σύντροφο το νέο Suzuki S-CROSS!

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας και ζήστε την αυθεντική περιπέτεια με σύντροφο το νέο Suzuki S-CROSS. Απολαύστε την οδήγηση όποιος και εάν είναι ο προορισμός σας!

Το Suzuki S-CROSS δεν θα σας πει ποτέ όχι. Προκαλέστε το σε κάθε δρόμο, κάθε διαδρομή, με κάθε καιρό και ζήστε τη δύναμη του θρυλικού DNA της Suzuki. Με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP και τους νέους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες BOOSTERJET, το νέο S-CROSS είναι γεννημένο για να ζήσετε

μαζί του την περιπέτεια.

 

Space

Μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές, το νέο S-CROSS καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης ζωής προσφέροντας πρακτικότητα, ευελιξία, άνεση και ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στιλ.

Νέο Suzuki S-CROSS. Ανακαλύψτε τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ελεύθερος.

Performance

Επισκεφτείτε την Suzuki ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ για να οδηγήσετε το νέο Suzuki S-CROSS. Βρείτε το μοντέλο, που εσείς προτιμάτεκαι κλείστε ένα test drive ΤΩΡΑ.

Επικοινωνήστε με την Τζαβάρας Α.Ε στο τηλέφωνο 2710-242858 και στο emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...