Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαρβαρότητα: Κάρφωσε σύρμα στους όρχεις σκύλου και τον άφησε να υποφέρει (εικόνες)

Βαρβαρότητα: Κάρφωσε σύρμα στους όρχεις σκύλου και τον άφησε να υποφέρει (εικόνες)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του reporter.com.cy, μια γυναίκα από την Λεμεσό βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα εξαιρετικά αποτρόπαιο θέαμα την περασμένη Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου. 
Η γυναίκα συγκλονισμένη κι ενώ βρισκόταν στην Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού είδε ένα σκύλο να περπατάει με αστείο, περίεργο τρόπο.
Ωστόσο, όταν πλησίασε το δύσμοιρο ζωάκι διαπίστωσε ότι οι όρχεις του ήταν πρησμένοι αφού κάποιος με πρόθεση να το βασανίσει του είχε σφίξει τα γεννητικά όργανα με σύρμα!
Δείτε το video:





Ο σκύλος μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο «Happy Valley», όπου ο κτηνίατρος το νάρκωσε αφαιρώντας του προσεκτικά όλα τα κομμάτια από το σύρμα που ο βασανιστής του είχε και καρφώσει και μέσα στους όρχεις του.



O σκυλάκος ο οποίος παρά την φρικτή ταλαιπωρία και τους πόνους του όταν ξύπνησε ήταν φιλικός και με τα άλλα σκυλιά αλλά και τις γάτες και τους ανθρώπους στο κτηνιατρείο, ενώ γλύτωσε από φρικτό και αργό θάνατο από την σηψαιμία επειδή κάποιος νοιάστηκε…
Κι όλα αυτά επειδή η κυπριακή δικαιοσύνη αρνείται όταν προσάγονται ενώπιόν της κακοποιά στοιχεία που έχουν βασανίσει και θανατώσει ζώα να αποδώσει αποτρεπτικές ποινές.
Επιτέλους, μέχρι πότε θα διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, μέχρι που κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα φαινόμενα αυτοδικίας;
Από εμάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΕΥΓΕ στην γυναίκα που μπήκε στον κόπο να νοιαστεί και να σώσει ένα άκακο πλάσμα, το οποίο μεταξύ άλλων είναι ταγμένο στο πλευρό του ανθρώπου, ως ο "καλύτερός του φίλος"...

1 σχόλιο

  • Κυριακος
    Κυριακος Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    οι βασανιστές αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...