Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συμβουλές για καλύτερη οδηγική ασφάλεια, τον χειμώνα!

Συμβουλές για καλύτερη οδηγική ασφάλεια, τον χειμώνα!

Ο χειμώνας είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος για το αυτοκίνητό σας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες το καταπονούν και τα καιρικά φαινόμενα απαιτούν το μέγιστο της απόδοσής του. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η Opel σας παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να ελεγχθεί Δωρεάν το αυτοκίνητό σας, σε 22 τεχνικά σημεία, μόνο από τα χέρια των ειδικών.

Opel Tζαβάρας Α.Ε.-Κλείσε ραντεβού για Δωρεάν χειμερινό έλεγχο!

Για να είστε χαλαροί και να περάσετε ήρεμα το χειμώνα, προνοήστε έτσι ώστε να μην εμφανιστούν

- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/59254-opel-tzavaras-a-e-kleise-rantevoy-gia-dorean-xeimerino-elegxo.htmlΓια να είστε χαλαροί και να περάσετε ήρεμα το χειμώνα, προνοήστε έτσι ώστε να μην εμφανιστούν

  • απρόοπτα. 


    Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να είστε σίγουροι ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν στην εντέλεια! Η Τζαβάρας Α.Ε. σας ενημερώνει για την καλύτερη οδηγική ασφάλεια σας:


    Τα ελαστικά: οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και οι απαιτητικές διαδρομές καταπονούν τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.
    Το φθαρμένο πέλμα επηρεάζει την πρόσφυση, το αποτελεσματικό φρενάρισμα και την κατανάλωση καυσίμου.
    Τα φώτα: ο έλεγχος των φωτιστικών σωμάτων είναι απαραίτητος, καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, ομίχλη) επηρεάζουν
    σημαντικά την ορατότητα κατά την οδήγηση.
    Τους υαλοκαθαριστήρες: τα καινούργια μάκτρα είναι αναγκαία, καθώς εξασφαλίζουν την καθαριότητα του παρμπρίζ για σωστή ορατότητα.
    Το πορτ μπαγκάζ και αν έχετε μαζί σας τα απαραίτητα: Θυμηθείτε ότι για διαδρομές σε χειμερινούς προορισμούς μάλλον θα χρειαστείτε
    τις κατάλληλες αντιολισθητικές αλυσίδες.

    Φίλτρα αέρα κινητήρα: η αλλαγή των φίλτρων αέρα του κινητήρα συνεπάγεται την οικονομικότερη κατανάλωση στο καύσιμο και στην καλύτερη απόδοση στην οδηγική συμπεριφορά.

    Φίλτρα γύρης καμπίνας: μέσω του εισερχόμενου αέρα εισέρχονται σωματίδια και σκόνη. Αυτά κατακρατούνται στο φίλτρο όπου εισέρχοντια στην καμπίνα του αυτοκινήτου και μπορούν να θέσουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν εύφορο έδαφος για αλλεργίες και ιώσεις.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για Δωρεάν έλεγχο από την OPEL Τζαβάεας Α.Ε. στο 2ο χλμ Τρίπολης-Άργους στο τηλέφωνο 2710.242858.

Δείτε επίσης:

Δωρεάν κάρτα προνομίων "Τζαβάρας" & έως -15% σε ασφάλιση αυτοκινήτου!- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/58998-dorean-karta-pronomion-tzavaras-eos-15-se-asfalisi-aftokinitou.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...