Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοί είναι οι κομμάντος "φύλακες-άγγελοι" του Ομπάμα! (εικόνες)

Αυτοί είναι οι κομμάντος "φύλακες-άγγελοι" του Ομπάμα! (εικόνες)

Αμερικανοί και Έλληνες των ειδικών δυνάμεων εξοπλισμένοι με ό,τι πιο σύγχρονο, φωτογραφίζονται λίγο μετά την αναχώρηση του Προέδρου των ΗΠΑ

Με τον Μπάρακ Ομπάμα να ολοκληρώσει τη βαρυσήμαντη επίσκεψή του στη χώρα μας, η ζωή στην Αθήνα επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς.
Ρυθμοί που «διαταράχθηκαν» για σχεδόν δύο μέρες εξαιτίας των πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας κάτω από τα οποία έζησε η πρωτεύουσα.

Πέρα από τους κλειστούς δρόμους, τους χιλιάδες Ελλήνες αστυνομικούς και τους αμερικανούς πράκτορες που ακολουθούσαν κατά βήμα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αυτό που δεν έδειξαν οι κάμερες ήταν οι δεκάδες άνδρες των ειδικών δυνάμεων, τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ελλάδος που ήταν ακροβολισμένοι σε σημεία από όπου θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Ομπάμα. 
Σίγουρα δεν τους είδαμε, αλλά ήταν σε ταράτσες, πίσω από κλειστά παράθυρα αλλά και σε σημεία που ουδείς μπορούσε να φανταστεί. 

Ειδικά εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με ό,τι πιο σύγχρονο, συνεργάστηκαν άψογα τόσο κατά το διάστημα που ο Μπάρακ Ομπάμα βρισκόταν στη χώρα μας, όσο και πριν έρθει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης και της «διερεύνησης» κάθε πιθανού και απίθανου ενδεχομένου.

Λίγο μετά την αναχώρηση του Προέδρου των ΗΠΑ και αφού ήδη το Air Force One είχε απογειωθεί και η αποστολή τους είχε λήξει, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί σε μια αναμνηστική φωτογραφία για το protothema.gr.
Mάλιστα, πόζαραν εμπρός από το «τέρας», το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Προέδρου με όλον τους τον εξοπλισμό και δέχτηκαν να αποτελέσουν και μέρος slefies φωτογραφιών που πολλοί από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την αναχώρηση του Μπάρακ Ομπάμα ζήτησαν να βγάλουν μαζί τους. 








Αναμνηστική φωτογραφία των Αμερικανών και Ελλήνων κομάντος που εργάστηκαν νύχτα-μέρα για την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα






Αμερικανοί κομάντος της Secret Service (είναι αυτοί με τις μαύρες στολές) ποζάρουν μαζί με τα μέλη της ΕΚΑΜ (με τις μπλε στολές παραλλαγής)






Ο δημοσιογράφος του www.protothema.gr Παναγιώτης Σουρέλης (δεξιά) με ένα επίλεκτο μέλος των ΕΚΑΜ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...