Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός: Την Παρασκευή η κλήρωση για το 2ήμερο στο ξενοδοχείο "Ανακτορικόν"!

Διαγωνισμός: Την Παρασκευή η κλήρωση για το 2ήμερο στο ξενοδοχείο "Ανακτορικόν"!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (18/11/2016) Η ΚΛΗΡΩΣΗ!
 

Στο ιστορικό κέντρο της Τρίπολης, ακριβώς απέναντι από το Παλαιό Δημαρχείο, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, βρίσκεται το "Ξενοδοχείο Ανακτορικόν" το οποίο αποτελεί αρχιτεκτονικό έμβλημα της Τρίπολης, ένα πραγματικό στολίδι με κομψή, αριστοκρατική πολυτέλεια!

 
Στην πρόσφατη ανακαίνιση ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διατήρηση των νεοκλασικών στοιχείων του,ώστε να αναδυθεί όλη η «ιστορικότητα» του κτιρίου και η «φινέτσα» που το χαρακτηρίζει!
 
Διαμονή υψηλού επιπέδου στο κέντρο της Τρίπολης!

Δήλωσε συμμετοχή για ένα 2ήμερο / 2 ατόμων ξεκούρασης στο πολυτελές "Ξενοδοχείο Ανακτορικόν" στο ιστορικό κέντρο της πόλης!

Δήλωσε συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία σου στο

inbox του Fun Page kalimera-arkadia.gr ΕΔΩ! ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( Ονοματεπώνυμο , τηλέφωνο επικοινωνίας & πόλη διαμονής)  

 Το «Ξενοδοχείο Ανακτορικόν» λειτουργεί όλο τον χρόνο! Με ατμοσφαιρικά και άνετα δωμάτια για μοναδική φιλοξενία όλο τον χρόνο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα και την πολυτέλεια των δωματίων, ενώ και οι χώροι υποδοχής αποπνέουν την αστική ευγένεια και φιλοξενία που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία των ιδιοκτητών.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:
  • Αυτόνομη θέρμανση
  • Κλιματισμό
  • mini bar
  • TV
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Τηλέφωνο
  • Ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi- Fi)
  • Ευρύχωρο και πολυτελές μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Πλήρες σετ καλλυντικών περιποίησης.
 
Απολαυστικό και πλούσιο «Ελληνικό» πρωινό με τοπικά προϊόντα μπορείτε να απολαύσετε στον υπέροχο ειδικά διαμορφωμένο χώρο café!
 
 
H φιλοξενία στο κέντρο της Τρίπολης όπως την έχετε ονειρευτεί!
 
 
Στο "Ξενοδοχείο Ανακτορικόν", εκτός από την ομορφιά του ίδιου του κτιρίου και τις άρτιες υποδομές, θα απολαύσετε μια εξαιρετική φιλοξενία. Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία απόλυτης φιλοξενίας και άνεσης, με μια αίσθηση ασύγκριτης πολυτέλειας το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν υπόσχεται να σας την προσφέρει!
 
 
To www.kalimera-arkadia.gr επισκέφτηκε το ξενοδοχείο "Ανακτορικόν" και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη κο Ροϊνιώτη αναφέρωντας:
 
 
“Για εμάς ο ταξιδιώτης είναι «πρόσωπο ιερό», που θέλουμε να απολαύσει το ταξίδι του και την διαμονή του στο ξενοδοχείο μας σαν μια μοναδική εμπειρία! Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε κάνετε μια οικογενειακή εξόρμηση είτε πάλι θέλετε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές της Τρίπολης και της Αρκαδίας, το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν είναι το ιδανικό ορμητήριο και καταφύγιο. Στην καρδιά ακριβώς της Τρίπολης, δίπλα σε όλα τα σπουδαία αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο, σας δίνει άνετη πρόσβαση σε όλους τους επιθυμητούς προορισμούς.
 
 
Η φιλοξενία που θα συναντήσετε στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν είναι η σπουδαιότερη αποστολή μας!

 Αγαπάμε το ταξίδι και την Τρίπολη, αγαπάμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας, πέρα από άνεση και πολυτέλεια, μια αίσθηση ότι έρχονται σε έναν οικείο χώρο, ότι την αναψυχή τους θα την αναλάβουν δικοί τους άνθρωποι. Η ομάδα του «Ανακτορικόν» είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας με γνώση και διακριτικότητα, αλλά κυρίως με πραγματική, ανθρώπινη ζεστασιά. Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι δημόσιες κριτικές στο διαδίκτυο τονίζουν με θερμά σχόλια την διαμονή στο ξενοδοχείο μας. Στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου μας θα γευτείτε μια πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία με σύγχρονες ανέσεις αλλά και με τον αέρα μιας άλλης, ευγενικής εποχής. Οι άνθρωποί μας είναι στην διάθεσή σας για να νιώσετε την πραγματική φιλοξενία της Αρκαδίας. Είναι χαρά μας να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!
 
 
Αν πρόκειται να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι οι άνετοι και διακριτικοί χώροι του Ξενοδοχείου Ανακτορικόν είναι ιδανικοί για να ξεκουραστείτε μετά από το απαιτητικό σας πρόγραμμα. Αν πάλι ταξιδεύετε οικογενειακά θα βρείτε στο ξενοδοχείο μας τον τέλειο χώρο που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την διαμονή σας. Ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά, το Ανακτορικόν θα αποτελέσει μια εκπληκτική ανάμνηση πολυτέλειας και παραμυθένιας διαμονής, καθώς ακόμα και το κτίριο μοιάζει βγαλμένο από τις σελίδες ενός βιβλίου! Χαρίστε στα παιδιά σας αυτήν την εμπειρία, θα τους μείνει αξέχαστη!
Η δική μας απόλαυση είναι η δική σας φιλοξενία. Είμαστε ταγμένοι στην υψηλή αποστολή της φιλοξενίας και θα το διαπιστώσετε μόλις έρθετε. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε στην Τρίπολη, αξίζει να ζήσετε την πολυτέλεια που μπορεί να σας προσφέρει το Ανακτορικόν”.
 
Εθνικής Αντιστάσεως 48
Τρίπολη, 221 32
ΤΗΛ.: 2710 226545
FAX: 2710 222021
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.anaktorikon.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...