Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσοχή! Νέος ιός χτυπάει τους χρήστες του Facebook!

Προσοχή! Νέος ιός χτυπάει τους χρήστες του Facebook!
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Facebook ένας νέος ιός, που έχει μολύνει τα προφίλ πολλών χρηστών
Ο νέος ιός που έκανε την εμφάνιση του στο Facebook δεν διαφέρει και πολύ από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα μιας και όταν μολύνει το προφίλ ενός χρήστη, στέλνει μήνυμα σε όλες τις επαφές του που λέει ότι τους έστειλε μία φωτογραφία και να πατήσουν πάνω στο link για να κατεβάσουν μία εφαρμογή για να μπορέσουν να την ανοίξουν, αναφέρει το newsit.gr.
Αν κάποιος χρήστης πατήσει πάνω στο link κολλάει τον ιό και τότε συμβαίνει η ίδια διαδικασία και στο δικό του προφίλ κι επαφές του.
Αν λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα από κάποια επαφή σας στο Facebook ενημερώστε τον χρήστη ότι λογαριασμός του έχει μολυνθεί και στη συνέχεια αυτός καλό θα είναι άμεσα να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του, να σβήσει όλα τα cookies και τις ρυθμίσεις του browser του και στη συνέχεια να κάνει έναν επανέλεγχο με το πρόγραμμα προστασίας του υπολογιστή του.
Τέλος καλό θα είναι όταν λαμβάνετε περίεργα μήνυμα από επαφές σας να είστε υποψιασμένοι και να μην τα ανοίγετε αν δεν επιβεβαιώσετε πρώτα ότι η επαφή σας, σας το έστειλε και ότι δεν είναι κάποιος ιός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...