Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον... ξάπλωσε! Έξαλλος Έλληνας bodybuilder, χτύπησε κριτή (vd)

Τον... ξάπλωσε! Έξαλλος Έλληνας bodybuilder, χτύπησε κριτή (vd)
Αισθάνθηκε πως αδικήθηκε και του... γύρισε το μάτι! Ο πρωταθλητής bodybuilding από την Ρόδο, Γιάννης Μάγκος εκνευρίστηκε με τους κριτές, όταν έλαβε την δεύτερη θέση στο IFBB Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι. Ακολούθησε ο κακός χαμός.

Την Παρασκευή, ο γνωστός bodybuilder είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του (100 κιλά plus) όπως και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθη στον ίδιο χώρο. Η 2η θέση στο IFBB Diamond Cup φαίνεται να μην του... ήρθε καλά!



Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει "πώς γίνεται αυτό" όταν του ανακοινώθηκε ότι τελικά έλαβε τη 2η θέση και άρχισε να αναποδογυρίζει τα τραπέζια της επιτροπής. Όταν τον πλησίασε ξένος κριτής για να τον ηρεμήσει, ο bodybuilder τον.. έριξε στα έδαφος με μια δυνατή σφαλιάρα. Στη συνέχεια έβρισε την επιτροπή ενώ ανέβηκε και πάνω στη σκηνή, προκαλώντας όποιον θέλει να αναμετρηθεί μαζί του.



Στη διοργάνωση ήταν παρόντες μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας body building IFBB, ο πρόεδρος της Rafael Santonja, ο Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλοί διεθνείς αθλητές και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που "έπιασαν" σε βίντεο το περιστατικό.

newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...