Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πούτιν: «Η Ρωσία είναι ισχυρότερη από κάθε επιτιθέμενο, αλλά δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί» (vd)

Πούτιν: «Η Ρωσία είναι ισχυρότερη από κάθε επιτιθέμενο, αλλά δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί» (vd)

252361 2098130696128 3815115 n

 

 

 

 

 
Γράφει η Δέσποινα Παπαδοπούλου

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  τόνισε ότι, τώρα είναι απαραίτητο να αποφευχθεί οποιαδήποτε αποτυχία στον εκσυγχρονισμό του στρατού και του ναυτικού στόλου, στην εκπαίδευση των στρατευμάτων, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα.

Ο Πούτιν ζήτησε επαγρύπνηση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν  προειδοποίησε  ότι οι στρατιωτικοί δεν πρέπει να χαλαρώνουν και να εφησυχάζουν.

 «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, ακόμη και σήμερα,  πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες, όχι μόνο στρατιωτικοί, αλλά και ιστορικοί  και γεωγραφικοί, για την εσωτερική κατάσταση της ρωσικής κοινωνίας. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί από κάθε δυνητικό εισβολέα» – αυτό δήλωσε ο ρώσος Πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Υπουργείου Άμυνας.

Και παράλληλα προειδοποίησε: «Αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας, έστω  για μια στιγμή  να χαλαρώσει, να έχουμε έστω και  μία αποτυχία για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και του ναυτικού στόλου, στην εκπαίδευση των στρατευμάτων, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα και λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα των γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο, δεν θα προλάβουμε καν  να το  παρατηρήσουμε».

 Ο Πούτιν τόνισε ότι από τους διοικητικούς του στρατού,  εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η συνέχιση των εργασιών που ξεκίνησαν και εκτελούνται  τα τελευταία χρόνια.

"Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να εργάζεστε με ομαλότητα  και υπευθυνότητα για την υπόθεση  που σας έχει ανατεθεί» - δήλωσε ο Πούτιν.

Τι είπε ο Πούτιν  για την άμυνα της Ρωσίας

Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά για τη βελτίωση της άμυνας της χώρας, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι  υπάρχουν και ελλείψεις.  

« Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, έχουμε ακόμα  πολλά να κάνουμε σε ότι αφορά  την ενίσχυση και τη βελτίωση της πυρηνικής τριάδας СПРН  (σύστημα  έγκυρης προειδοποίησης), ακόμη περισσότερα έχουμε να κάνουμε στο θαλάσσιο χώρο και  στις δυνάμεις του εδάφους, όπου πρέπει να βελτιωθούν τα συστήματα πληροφοριών και επικοινωνιών ».

Στο τέλος της συνάντησης  του διοικητικού συμβουλίου  του Υπουργείου Άμυνας, ο Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους διοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...