Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μαγικό ραβδάκι της "Σταχτοπούτας" ... μάς φέρνει τύχη και χαμόγελα!

Το μαγικό ραβδάκι της "Σταχτοπούτας" ... μάς φέρνει τύχη και χαμόγελα!
Επισκεφτήκαμε και ρωτήσαμε τη γλυκιά μας "Σταχτοπούτα" Γιώτα Μέλλου, για τη σημασία που έχουν τα γούρια και πως θα ... "Καλώς ορίσουμε" το νέο έτος!
Εκείνη μάς απάντησε, πως θα πούμε "Καλώς ήρθες, νέο έτος", με ...
αγγέλους, πέταλα, γούρια, καμπανάκια, νεράιδες και τετράφυλλα τριφύλλια!
Όπως μάς εξήγησε, οι άγγελοι μάς προστατεύουν σε όλους τους τομείς και ενεργοποιούν τον προσωπικό μας φύλακα-άγγελο, ενώ το πέταλο φέρνει στο χώρο καλοτυχία.
Συνέχισε λέγοντας πως, τα καμπανάκια διώχνουν την αρνητική ενέργεια από το χώρο, ενώ έχοντας ένα καράβι στο χώρο μας, συμβολίζει το φόρτωμα στα υλικά αγαθά.
Τα γούρια τοποθετούνται κυρίως δίπλα στην είσοδο για να φέρουν εύνοια και αφθονία στη ζωή μας. Μέσα στο χώρο μας όπου και να τοποθετηθούν, έλκουν τη θετική ενέργεια.
Τέλος, πιστεύοντας και η ίδια στα θαύματα, μάς τόνισε όλο χαμόγελο πως, οι νεράιδες προστατεύουν και πραγματοποιούν τις ευχές μας και το Τετράφυλλο τριφύλλι ενεργοποιεί στη ζωή μας την υγεία, την αγάπη, τον πλούτο και την καλοτυχία.
 
"Εσείς, απλώς δελεάστε τη θεά Τύχη, τις ευνοϊκές δυνάμεις του σύμπαντος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σάς φέρνει αυτά που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας, τι άλλο, γούρια! Με την κυριολεκτική και με τη μεταφορική έννοια..."!!!

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή στην οδό Δαρειώτου 9, στην Τρίπολη, αλλά και πολλές, πολλές εκπλήξεις!- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/61649-i-sygxroni-staxtopoyta-epistrefei-me-ta-goyria-tis.html

Like Facebook Cinderella-Mellou.gr ΕΔΩ!

Επισκεφτείτε τo πιο ενημερωμένο blog για το γάμο και τη βάφτιση τώρα και στο διαδίκτυο. Δείτε την ιστοσελίδα μας στο: www.cinderella-art.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...