Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η παραλία «Ναυάγιο» μέσα στις 7 ωραιότερες σε όλο τον κόσμο!

Η παραλία «Ναυάγιο» μέσα στις 7 ωραιότερες σε όλο τον κόσμο!
Μια θέση ανάμεσα στις 7 παραλίες με τα πιο εντυπωσιακά τιρκουάζ νερά στον κόσμο, διατηρεί το Ναυάγιο της Ζακύνθου, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα hoppa.com.


Οι 7 αυτοί προορισμοί είναι οι πιο "μπλε" στον κόσμο, και με αυτή την αφορμή αποτελούν την ιδανικότερη ευκαιρία για έμπνευση διακοπών τη Μπλε Δευτέρα, την πιο καταθλιπτική ημέρα της χρονιάς, που συμπίπτει με την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου κάθε χρόνο (δηλαδή σήμερα).

Δείτε τους προορισμούς... 

1. Παραλία Ναυάγιο, ΖάκυνθοςBeach Navagio in Zakynthos, Greece

Η δημοφιλέστερη και πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Ελλάδας, με το ναυάγιο "Παναγιώτης". Πιστεύεται οτι το πλοίο μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα. Η λευκή αμμουδιά είναι προσβάσιμη αποκλειστικά με θαλάσσιο μέσο και η ομορφιά της προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο.

2. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Thatched roof honeymoon bungalow on Bora Bora

Το Μπόρα Μπόρα είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό νησί του Ειρηνικού, και βρίσκεται βορειοδυτικά της Ταϊτής στη Γαλλική Πολυνησία.

Είναι γνωστό για τα πολυτελή resort, τις καταδύσεις και τα τιρκουάζ νερά του που προστατεύονται από κοραλλιογενή ύφαλο. Προσελκύει ρομαντικούς από όλο τον κόσμο.

3. Moraine Lake, Καναδάς

Moraine lake

H λίμνη μοιάζει με παγετώνα στην όμορφη κοιλάδα των Ten Peaks στο Εθνικό Πάρκο Banff. Είναι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες στον κόσμο, το νερό της είναι φημισμένο για το απίστευτο χρώμα του που είναι σε μια πολύ έντονη απόχρωση του τιρκουάζ με διαφοροποίηση στην πυκνότητα όταν οι παγετώνες λιώνουν το καλοκαίρι. 

Περιβάλλεται από βουνά, έναν καταρράκτη και βράχους, και έτσι δημιουργείται ένα φανταστικό σκηνικό, ένα μέρος που σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα.

4. Παραλία Grand Anse, Σεϋχέλλες

Grande Anse beach

Με εκπληκτικές αντιθέσεις των τιρκουάζ νερών και της απαλής αμμουδιάς με το ορεινό φόντο της, η παραλία αυτή είναι η μεγαλύτερη στο νησί Πρασλίν των Σεϋχελλών.

Ιδανικό μέρος για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ, παρότι οι επισκέπτες πρέπει να προσέχουν τα ισχυρά ρεύματα και τα κύματα.

5. Κόλπος Wineglass, Ταζμανία

Image Source: Tours Tasmania

Το αλάνθαστο ημικύκλιο που συντίθεται από λαμπερή λευκή άμμο και το ζαφειρένιο χρώμα των νερών, θεωρείται ως μία από τις 10 καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Είναι μέρος της χερσονήσου Freycinet και εντοπίζεται μέσα στο ομώνυμο εθνικό πάρκο. Είναι απομονωμένη και δημοφιλής ως γαμήλιος προορισμός. 

6. Crane Beach, Μπαρμπάντος

Crane Beach, Barbados

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες, αν όχι της Καραϊβικής, σίγουρα των Μπαρμπάντος. Διαθέτει πολύ λεπτή άμμο με μια λεπτή απόχρωση του ροζ και περιβάλλεται από ψηλούς βράχους.

Βρέχεται από την νοτιοανατολική ακτή και έτσι έχει μεγάλα κύματα, ιδανικά για σέρφινγκ. 

7. Λευκή Παραλία, Φιλιππίνες

White Beach, Boracay, Philippines

Κάποτε ήταν νησί με πολύ αργους ρυθμούς, και σήμερα, ο τροπικός παράδεισος αποτελεί έναν από τους πιο καυτούς προορισμούς της Ασίας.

Η λευκή αμμουδιά της Λευκής  Παραλίας είναι η διασημότερη στο νησί και διαθέτει εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...