Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το “Azalea Spa” στηρίζει την Αγάπη & την Αλληλεγγύη!

Το “Azalea Spa” στηρίζει την Αγάπη & την Αλληλεγγύη!

Μια μοναδική πρωτοβουλία από το “Azalea Spa”, στην Τρίπολη, για την στήριξη της Αγάπης & της Αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18.1.2017 είναι η Παγκόσμια ημέρα «Αγάπης & Αλληλεγγύης» και η προσφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη, γίνεται άμεση προτεραιότητα.

«Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!»

Θέλεις κι εσύ να προσφέρεις πολλά χαμόγελα;

Επισκέψου το

κέντρο ευεξίας και ομορφιάς "Azalea Spa" στην Τρίπολη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στηρίζοντας την πρωτότυπη πρωτοβουλία με υποστηρικτή τον Δήμο Τρίπολης, για φιλανθρωπικό σκοπό!

Κάνε τις αγορές σου, οποιασδήποτε αξίας! Το συνολικό ποσό των πωλήσεων θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει θέληση, θετική ενέργεια, σ’ αυτήν την σημαντική προσπάθεια, με σκοπό να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας! Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα παραδοθούν στον Αντιδήμαρχο Δήμου Τρίπολης κ. Βρέντα Σπύρο, μαζί με ένα επιπλέον ποσό από το "Azalea Spa"!

Η γνωστή επιχειρηματίας κα. Έλενα Φραγκισκάκη με γνώμονα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα, τόνισε:

«Η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία μαστίζει τη χώρα μας και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Εμείς από την πλευρά μας θα δωρίσουμε ένα ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, καθώς επίσης στο κατάστημα όλη μέρα θα διατίθενται προϊόντα συμβολικής αξίας των 5,00 και 10,00 Ευρώ. Όλο το ποσό των πωλήσεων θα διατεθεί σ’ αυτό».

Περιμένουμε τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια μας. Τέλος, θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στις 7.00μ.μ. Στο κατάστημα μας εκείνη την ημέρα θα υπάρχουν και προσφορές στις υπηρεσίες μας! Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του AZALEA SPA, στο τηλέφωνο 2710241446.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγχαίρει το "Azalea Spa" γι’ αυτήν την πρωτοβουλία, εκτιμώντας τη δυσκολία των καιρών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και γενικότερα για τους συνανθρώπους μας. Είναι εξίσου γενναίο πώς όλο το ποσό των πωλήσεων θα παραδοθεί για να μοιράσει πολλά χαμόγελα!

Μια πρωτοβουλία που αξίζει όλοι να στηρίξουμε!

Δείτε επίσης:

Μόνο για σήμερα... -50% από το Azalea Spa!

- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/63046-mono-gia-simera-50-apo-to-azalea-spa-stis-ypiresies.html

 Μόνο για σήμερα... -50% από το Azalea Spa!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...