Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Facebook Stories: Ακόμα μία λειτουργία που “θυμίζει” το Snapchat!

Facebook Stories: Ακόμα μία λειτουργία που “θυμίζει” το Snapchat!
To Facebook προσθέτει τη δική του λειτουργία των “Stories” που έχει “πάρει” από το Snapchatm, όπως ακριβώς έκανε και με το Instagram
Βλέποντας την επιτυχία που είχε η εμφάνιση των Instagram Stories, το Facebook αντιγράφει για ακόμα μία φορά το Snapchat και προσθέτει και στην πλατφόρμα του, την επιλογή των Stories.
Έτσι πολύ σύντομα οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες οι οποίες θα μένουν στα Stories για 24 ώρες και στη συνέχεια θα εξαφανίζονται. 
Για να μπορέσει ένας χρήστης να δει το Story κάποιου άλλου, θα πρέπει να πατήσει στα ειδικά κυκλικά εικονίδια που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην κορυφή της εφαρμογής του Facebook και να δει όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει εκεί οι φίλοι του.
Φυσικά οι χρήστες θα έχουν την επιλογή πριν ανεβάσουν μία φωτογραφία στα Stories να την επεξεργαστούν, προσθέτοντας της φίλτρα, stickers, χρώματα και πολλά ακόμα ενώ θα μπορούν να την κάνουν δημόσια ή να τη στείλουν με μήνυμα σε κάποιον ή κάποιους συγκεκριμένους. 
Τα Facebook Stories δοκιμάζονται για την ώρα στους χρήστες Android και iOS στην Ιρλανδία και πολύ σύντομα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του Facebook.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...