Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων του Τραμπ (vd)

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων του Τραμπ (vd)
Στα χέρια ήρθαν οπαδοί και αντίπαλοι του Ντόναλντ Τραμπ, καταδεικνύοντας τον βαθύ διχασμό στην κοινωνία των ΗΠΑ.
Τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό και της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα πολιτών από 7 μουσουλμανικές χώρες έχει φτάσει την ένταση στο κατακόρυφο.
 
Οπως φαίνεται από το βίντεο-ντοκουμέντο της Daily Mail, κουκουλοφόρος διαδηλωτής που αντιτίθεται στις επιλογές Τραμπ επιτίθεται εναντίον οπαδού του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο Πόρτλαντ.
Το θύμα, ο 39χρονος Γκραντ Γκρίσολμ, βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης Bible Believers Group, η οποία υποστηρίζει τη γραμμή και τις απόψεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου για τη μετανάστευση. Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 600 άτομα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Όπως δήλωσε όταν συνήλθε, εκείνος βρισκόταν εκεί για να εκφράσει τις απόψεις του, όταν ένας από τους διαδηλωτές τον προκάλεσε σε... μάχη!
Ο 39χρονος δήλωσε ότι δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο «με κάτι μεταλλικό», προσθέτοντας πως «σήμερα παραλίγο να με σκοτώσουν». Ο Γκραντ Γκρίσολμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

iefimerida.gr 

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ν.Τ.Π. ξεψυχάει και προσπαθεί να πάρει όσους μπορεί ακόμα, δεν της έφθασαν Γιουγκοσλαβία,Γεωργία, Αραβικές ανοίξεις Συρία, ο οικονομικός πόλεμος στην Ε.Ε. εναντίον της Νότιας Ευρώπης κ.λ.π.. Ας πάει στα τσακίδια (να μην πω τίποτε ακατάλληλο)μαζί με τους ντόπιους και ξένους υπηρέτες της!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...