Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Viber: Ήρθαν τα μηνύματα που ... αυτοκαταστρέφονται!

Viber: Ήρθαν τα μηνύματα που ... αυτοκαταστρέφονται!
Το Viber αναβαθμίζεται και προσθέτει και αυτό με τη σειρά του την επιλογή στους χρήστες να μπορούν στέλνουν μηνύματα τα οποία μετά το άνοιγμά τους διαγράφονται.
Κάθε χρήστης μετά το update της εφαρμογής του VIber, μπορεί να στείλει μηνύματα τα οποία περιέχουν φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία μετά το άνοιγμα τους από τον παραλήπτη, μετά από συγκεκριμένο χρόνο, διαγράφονται αυτόματα.
Για να μπορεί να στείλει ένας χρήστης ένα τέτοιο μήνυμα θα πρέπει αφού διαλέξει τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλει, να πατήσει στο εικονίδιο με το μολύβι το οποίο στη συνέχεια θα του εμφανίσει ένα χρονόμετρο με το οποίο θα προσδιορίσει τη χρονική διάρκεια (από 1 έως 10 δευτερόλεπτα) που μπορεί να μείνει ορατό ένα τέτοιο μήνυμα (Secret Message).

Τέλος εκτός από τα Secret Messages, το Viber με το update του προσθέτει και τη λειτουργία Instant Video με την οποία ο χρήστης μπορεί κρατώντας πατημένο το εικονίδιο του video να τραβήξει ζωντανά ένα βίντεο διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων και να το στείλει απευθείας με το που αφήσει το δάκτυλο του από κουμπί.
Οι νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες του Viber που έχουν κάνει την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής για συσκευές Android και iOS.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...