Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

IGNIS - Ένας νέος άγγελος στην ζωή μας! (vd)

IGNIS - Ένας νέος άγγελος στην ζωή μας! (vd)

IGNIS. Σχεδιάστηκε για να ξεχωρίσει! Απλές γραμμές, εμβληματική σχεδίαση. Το νέο IGNIS επαναπροσδιορίζει τις κατηγορίες των SUV και Compact αυτοκινήτων. Με τη δυναμική σχεδίαση και τον τολμηρό χαρακτήρα του απαιτεί να το προσέξεις. Και το πετυχαίνει!

 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ 



Η ζωή είναι ωραία.
Μινιμαλιστικό. Γεμάτο Αυτοπεποίθηση. Με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, το μοτίβο των τριών λωρίδων στα πλαϊνά και το υπερυψωμένο αμάξωμα, το νέο IGNIS ακτινοβολεί το νεανικό και γεμάτο στιλ χαρακτήρα του. Οι ζάντες αλουμινίου 16 ", οι ράγες οροφής και τα προστατευτικά φρύδια τροχών προσδίδουν ξεκάθαρα τον SUV χαρακτήρα του. Το νέο IGNIS συγκεντρώνει τα βλέμματα επάνω του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ



Ανακαλύψτε την εσωτερική ομορφιά.
Τολμηρό. Εντυπωσιακό. Ευρύχωρο. Η αντίθεση του μαύρου και του λευκού στην κεντρική κονσόλα, οι επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών, οι πορτοκαλί και σε απόχρωση τιτανίου λεπτομέρειες στην κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών εκπέμπουν ενέργεια και δυναμισμό. Ο εργονομικός σχεδιασμός του απαιτεί λιγότερο χώρο για τον κινητήρα - που σημαίνει περισσότερο χώρο για τους συνεπιβάτες σας.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Στο στοιχείο σας.
Εργονομικό. Μινιμαλιστικό. Με σπορ χαρακτήρα. Το νέο IGNIS με εργονομικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα επιτρέπει στον οδηγό να χειρίζεται εύκολα κάθε λειτουργία. Ενώ, o τολμηρός συνδυασμός μαύρου και λευκού χρώματος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει ένα συνηθισμένο εσωτερικό.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ



Μια πιο άνετη οδήγηση.
Άνετα αλλά και σπορ. Τα ανατομικά, θερμαινόμενα καθίσματα * έχουν πινελιές από την χαρακτηριστική πορτοκαλί και σε τιτάνιο απόχρωση. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη διαδρομή.
* (GL+ και GLX)

Καλέστε σήμερα στο 2710.242858 ή επισκεφτείτε την εταιρία Τζαβάρας Α.Ε. στο 2ο χλμ Τρίπολης Άργους δίπλα στην βιομηχανική περιοχή.

http://www.tzavaras.com.gr

Δείτε επίσης:Αποκτήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την "κάρτα μέλους Τζαβάρας Α.Ε." & κερδίστε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...