Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του (εικόνες)

Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του (εικόνες)

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την μοιραία ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στη Νέα Ιωνία, για το ετήσιο μνημόσυνο. Εκεί, όπου έγινε και η τελετή της κηδείας του τραγουδιστή μετά το δυστύχημα που βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς και τους χιλιάδες θαυμαστές του.
Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Νίνο ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο, ενώ έδωσαν το παρών και όσοι θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή. H μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες κατά την άφιξή της στην εκκλησία.












Αθηνά Παντελίδου






Τριαντάφυλλος Παντελίδης



Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο μεγάλος αδερφός τουμίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” για την μεγάλη απώλεια της οικογένειας. “Είναι δύσκολα ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή... Μας λείπει πολύ”, είπε.


Αμαρυλλίς




Κωνσταντίνος Αργυρός





Ο τάφος του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά με λουλούδια, αρκουδάκια και μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή...



Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά. Υποβασταζόμενη βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα για το μνημόσυνο του αδικοχαμένου γιου της.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. Εκεί φυσικά και η οικογένειά του, με την μητέρα του Αθηνά να βρίσκεται στο επίκεντρο.








Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στις 18 Φλεβάρη του 2016, μια μέρα πριν την πρεμιέρα του με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο Teatro. Επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του: την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου είχε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που του στοίχισε τη ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο. 

Ένας χρόνος σχεδόν πέρασε από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και όλοι όσοι τον γνώριζαν είτε προσωπικά, είτε μέσα από το τραγούδια του δεν τον ξεχνούν. Ο τάφος του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά με λουλούδια, αρκουδάκια και μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...