Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου - Σαρώνει στην τηλεθέαση το παιχνίδι! (vd)

Survivor: Αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου - Σαρώνει στην τηλεθέαση το παιχνίδι! (vd)
Τηλεθέαση άλλης εποχής καταγράφει το Survivor στους πίνακες της Nielsen. Τα ποσοστά άνω του 60%, τα οποία σπάνια βλέπουμε στα χρόνια της κρίσης, χθες έκαναν πολλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του reality του ΣΚΑΪ.
Ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ήταν 36,5% στο γενικό και 51,7% στο δυναμικό κοινό! Τα αστρονομικά ποσοστά που πέτυχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στις ηλικίες 15-44, κινήθηκαν σε αρκετά τέταρτα πάνω από το 60%, φτάνοντας έως το 62,8%!
Η prime time ζώνη των υπόλοιπων καναλιών δείχνει να υποφέρει, ενώ η καταστροφή που έχουν υποστεί οι ανταγωνιστές του reality στο δυναμικό κοινό είναι ανυπολόγιστη...
*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων
 
Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 
Ακόμα ένας παίκτης των “μαχητών” του Survivor αποχώρησε από το νησί. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν αυτή που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αφήσει την παραλία του Αγίου Δομίνικου και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην ψηφοφορία που είχε γίνει μεταξύ των “μαχητών”, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είχε πάρει έξι ψήφους σε αντίθεση με τον Πάνο Αργιανίδη που είχε λάβει πέντε, ενώ οι Ορέστης Τσανγκ και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν επιλέξει να θέσουν υποψήφιες προς αποχώρηση τις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ελένη Δάρρα αντίστοιχα.

«Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε. Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου», είπε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

 

 
Ο ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ "ΤΑ ΠΗΡΕ" ΜΕ ΣΠΑΛΙΑΡΑ!
 
Οι υποδείξεις του Γιάννη Σπαλιάρα στον Γιώργο Χρανιώτη, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του Survivor, έκαναν τον γνωστό ηθοποιό να εκνευριστεί, ωστόσο, φάνηκε να δίνει τόπο στην οργή, προκειμένου να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο επεισόδιο.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που παρακολουθούσε από πολύ κοντά, προσπάθησε να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα, μιλώντας και στους δύο.

 

 

zappit.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...