Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άντα Λεούση: Η αριθμολογία και τα χαρακτηριστικά του παιδιού σας!

Άντα Λεούση: Η αριθμολογία και τα χαρακτηριστικά του παιδιού σας!
Σχεδόν όλος ο κόσμος έχει ακούσει την Αριθμολογία, όμως ελάχιστοι ξέρουν πόσα μπορούν να μάθουν μέσα από αυτήν!
"Η Αριθμολογία είναι η γλώσσα των αριθμών που μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή μας και πως επηρεάζεται παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Κατανοώντας την επιρροή τους, μπορούμε να καταλήγουμε σε συμπεράσματα για το τι συμβαίνει γύρω μας σε κάθε φάση της ζωής μας!" 
 
Αυτό που χρειάζεται για να «μιλήσει» είναι ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης, στοιχεία που όλοι γνωρίζουν για τον εαυτό τους.
Η ώρα γέννησης που είναι απαραίτητη στην αστρολογία για ένα πλήρες χάρτη, στην Αριθμολογία δεν παίζει ρόλο.
 Ο φιλόσοφος Πυθαγόρας πίστευε ότι τα πάντα είναι αριθμοί και μέσα από αυτούς εξηγούσε όλα τα φυσικά φαινόμενα. Κατανοώντας τη σημασία των αριθμών, βλέπουμε ότι η ζωή μας λειτουργεί με εννεαετείς κύκλους που επαναλαμβάνονται  και ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9, που χρησιμοποιούσε ο Πυθαγόρας ως μέτρο μέτρησης.
Ένας αριθμολογικός χαρτης αποτελείται από 5 βασικούς αριθμούς.
  • Τον αριθμό της πορείας ζωής,
  • Tης ψυχής,
  • Tης προσωπικότητας,
  • Tου πεπρωμένου και
  • Tης ωριμότητας.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και αυτό ισχύει ακόμα και με το πότε γεννήθηκε κάποιος. Όπως εξάλλου, ακόμα και το όνομα ακόμα και αν ηχεί στα αυτιά σας παράξενο ούτε αυτό είναι τυχαίο.
 Εάν σκέφτεστε ότι το παιδί σας πήρε κάποιο όνομα γιατί έτυχε πχ. να πάρει του παππού ή της γιαγιάς, η απάντηση είναι ότι αυτό έπρεπε να πάρει για αυτό έχει το συγκεκριμένο παππού ή γιαγιά. Το πότε γεννηθήκαμε και το όνομα μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή και μας επηρεάζουν.
Ξέροντας ότι το όνομα είναι η ταυτότητά μας, με τη βοήθεια της αριθμολογίας μπορούμε να μάθουμε καλύτερα το χαρακτήρα του παιδιού μας μετατρέποντας τα γράμματα σε αριθμούς.
Ξεκινάμε γράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμο του παιδιού μας, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως και όχι χρησιμοποιώντας το χαϊδευτικό που μπορεί να το φωνάζουμε.
Κοιτάζοντας τον παρακάτω πίνακα γράφουμε τον αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε γράμμα και τους κάνουμε πρόσθεση.
 
1      2      3     4     5      6      7     8     9  
Α      Β     Γ     Δ     Ε     –      Ζ     Η     Θ       
Ι       Κ     Λ     Μ    Ν     Ο     Π     Ξ     Ρ      
Σ      Τ     Υ     Φ    –      Χ     Ψ     Ω     –
Μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό, για να έχουμε τον ονομαζόμενο «Αριθμό Προσωπικότητας».
 
Ας δούμε σύμφωνα με τον αριθμό που προκύπτει μετά από την πρόσθεση τι χαρακτηριστικά θα έχει το παιδί μας…
 
Αριθμός προσωπικότητας 1:
Θαρραλέο και διεκδικητικό, το παιδί σας γεννήθηκε για να είναι αρχηγός, να διοικεί και να ξεχωρίζει στο πλήθος. Ικανό να παίρνει αποφάσεις, αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στις υποχρεώσεις που έχει όπως μελέτη των μαθημάτων του και διεκδικεί τον πρώτο ρόλο στις κοινωνικές δραστηριότητες. Θέλει να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει και επειδή πολλές φορές μοιράζεται σε πολλά, θα πρέπει να φροντίσετε εσείς για την ξεκούρασή του.
 
Αριθμός προσωπικότητας 2:
Το παιδάκι σας δεν αγαπάει τόσο το προσκήνιο και προτιμάει να κινείται σε μια θέση πιο ασφαλή για αυτό. Προτιμάει να συνεργάζεται παρά να δράσει μόνο του. Ξεδιπλώνει ευκολότερα την προσωπικότητά του μέσα σε μια ομάδα που θα του έχει αποδοθεί ο ρόλος του, διαφορετικά αγχώνεται. Έχοντας στο μυαλό του συγκεκριμένο σχέδιο που θα πρέπει να τηρήσει, συντονίζεται και λειτουργεί με προσοχή. Χρησιμοποιώντας διπλωματία, θα πετύχετε να μη νιώθει αμήχανα και να είναι πιο αποτελεσματικό σε ότι κάνει.
 
Αριθμός προσωπικότητας 3:
Η κοινωνικότητα είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει το παιδί σας. Αρέσκεται στο να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να εντυπωσιάζει τους γύρω του με όποιο τρόπο μπορεί. Θέλει να ξεχωρίζει και να προβάλλεται η μοναδικότητά του. Θα το επιδιώξει με διάφορους τρόπους, ίσως και με το ντύσιμό του ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Η επικοινωνία είναι σημαντική γι’ αυτό και θα κάνει εύκολα παρέες που όμως θα έχουν διάρκεια καθώς η ευγένεια θα το χαρακτηρίζει στις επαφές του. Φροντίστε να το ακούτε και να του μιλάτε γιατί έτσι θα αισθάνεται ότι υπάρχει.
 
Αριθμός προσωπικότητας 4:
Εργατικό, πειθαρχημένο και υπεύθυνο απέναντι σε ότι του ανατεθεί και με τετράγωνη λογική το παιδί σας με αυτόν τον αριθμό προσωπικότητας. Στα παιχνίδια του θα προτιμάει κάποιο που θα έχει κάτι ουσιαστικό να του προσφέρει από ένα απλό διασκέδασης. Ακόμα και σε δραστηριότητες θα διαλέξει αυτές που θα είναι σοβαρές και με αυστηρό πρόγραμμα. Κατανοούν από μικρά πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια και θέτουν στόχους που τους ακολουθούν κατά γράμμα. Συμπεριφερθείτε του με σοβαρότητα και συνέπεια για να μη νιώθει πως κάνει λάθος στις επιλογές του.
 
Αριθμός προσωπικότητας 5:
Υπερκινητικό, ενθουσιώδης και λάτρης της περιπέτειας θα είναι το μικρό σας πλασματάκι. Πάντα θα ψάχνει για κάτι νέο και θα αλλάζει απόψεις, προκειμένου να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση ή αναπάντεχο που μπορεί να προκύψει. Θα του αρέσουν οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ότι θα έχει σχέση με τις δραστηριότητές του. Θα θέλει να νιώθει ελεύθερο σε ότι κάνει και όχι να πιέζεται. Οτιδήποτε συναρπαστικό του δίνει κίνητρο να μεταπηδήσει σε αυτό. Διδάξτε του ότι η ελευθερία μπορεί να γίνει χρήσιμη μόνο όταν είναι δημιουργική.
 
Αριθμός προσωπικότητας 6:
Αρμονία, δοτικότητα και ευγένεια θα χαρακτηρίζει το παιδί σας. Αγαπάει τη ζεστασιά του οικογενειακού και φιλικού χώρου. Αποζητάει σχέσεις με άτομα που δε θα είναι ιδιόρρυθμα ή αντίθετα με τις αρχές του.  Του αρέσει να προσφέρει και ίσως κάποιες φορές να είναι υπέρ προστατευτικό απέναντι σε φίλους προκειμένου να υπερασπίσει την ομαδικότητα. Προσφέρετέ του ένα ήρεμο περιβάλλον με οικογενειακή θαλπωρή και θα είναι απόλυτα ευτυχισμένο.
 
Αριθμός προσωπικότητας 7:
Το παιδί σας είναι προικισμένο με σοφία, εγκράτεια και μεταφυσικές ιδιότητες. Θα προτιμάει να απομονώνεται και να κλείνεται στον εαυτό του ασχολούμενο με πνευματικά ενδιαφέροντα. Η επιφυλακτικότητα που θα διατηρεί θα τον ωθεί να δημιουργήσει έναν εσωστρεφή χαρακτήρα. Προσπαθήστε να το μάθετε να μοιράζετε μαζί σας συναισθήματα και σκέψεις, καθώς η εξωτερίκευσή τους θα το βγάλουν από τη μοναχικότητα.
 
Αριθμός προσωπικότητας 8:
Οργανωτικό, φιλόδοξο, πράο σε συμπεριφορά και αρκετά συνεσταλμένο το παιδάκι σας, θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα για να εξαλείφει εμπόδια που θα εμποδίζουν τους στόχους του. Θα έλκεται από την επιχειρηματικότητα και να δίνει εντολές, γι’ αυτό θα αποζητάει περισσότερο υλικά πράγματα. Η οικονομική ασφάλεια θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του και θα χρειαστεί τη στήριξή σας για να κατανοήσει ευκολότερα πως η κινητήριος δύναμη στη ζωή δεν είναι μόνο τα χρήματα.
 
Αριθμός προσωπικότητας 9:
Το φιλάνθρωπο και ευσπλαχνικό παιδί, βρίσκεται πίσω από αυτόν τον αριθμό προσωπικότητας. Εύκολα το συμπαθούν σχεδόν όλοι για την ευαισθησία που δείχνει απέναντι σε άτομα που έχουν ανάγκη. Θα έχει την τάση να ασχολείται με όσους αδικούνται και θα το έλκει οτιδήποτε ανθρωπιστικό. Δική σας δουλειά είναι να το μάθετε να ξεχωρίζει τους πραγματικά αδύνατους από τους κερδοσκόπους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη του.
 
ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος
 Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλ. για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού:
210-4131584 / 210-4117422 / 6971709239
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousivirginia.anta

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...