Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μόνο ... ξύλο δεν έπαιξαν στο Survivor! (vd)

Μόνο ... ξύλο δεν έπαιξαν στο Survivor! (vd)

Θερμό επεισόδιο είχαμε χθες στο Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία των διασήμων που μπορεί να κέρδισαν τον αγώνα της ασυλίας, αλλά νωρίτερα βρέθηκαν σε εμπόλεμη ζώνη. Ο καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Λάμπρο Χούτο να αναλαμβάνει χρέη πυροσβέστη. 

Αρχικά η διαφωνία ήταν για το φαγητό, και στη συνεχεία η ειρωνεία και η προσβολή του Στέλιου Χανταμπάκη, όπως είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον έβγαλε εκτός εαυτού. 

“Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή”, είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος, ζητώντας του λίγο αργότερα το λόγο. “Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος”, είπε μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο.

Δες το βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην παραλία:



Ωστόσο, μετά τη νίκη στον αγώνα της ασυλίας, όλα έδειχναν να έχουν φτιάξει για την ομάδα... Το θέμα όμως, επανήλθε στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε συγνώμη στον συμπαίχτη του για τη συμπεριφορά του... χωρίς όμως να λύνεται τελείως η παρεξήγηση τους..

zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...