Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι "Στρίγκλες Εν δράσει" ετοιμάζουν νέες δημιουργίες!

Οι "Στρίγκλες Εν δράσει" ετοιμάζουν νέες δημιουργίες!

Το Σάββατο 8 Απρίλη, έρχεται μια έκθεση διαφορετική, με χειροποίητα κοσμήματα από τις «Στρίγκλες εν δράσει» και την παρέα τους. Το event θα γίνει στο cafe Blend και θα έχετε στη διάθεσή σας 12 ώρες να το επισκεφθείτε, αφού θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ! 

Το www.kalimera-arkadia.gr στηρίζει αυτή την μοναδική εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας & σας χαρίζει 3 θέσεις στο νέο τμήμα κοσμήματος «Στρίλκες εν δράσει»!!! Δηλώστε σήμερα συμμετοχή με μήνυμα στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



Εκεί θα βρείτε πρωτότυπες δημιουργίες από τις Στρίγκλες ( trash art κοσμημα) από την Ελένη Γιαννακού ( κόσμημα από υγρό γυαλί), από το «Λειρί του Κόκορα» ( Powertex ), από τη Γιώτα Μπεξή ( Decoupage), από τη Γιώτα Λυμπεροπούλου ( χειροποίητα σαπουνάκια και κρέμες), από την Ρούλα ( χειροποίητο κόσμημα από πηλό ), από την Ευαγγελία Βλάχου ( πλεκτές τσάντες ) και από την Ελισσάβετ Μαυρογέννη ( φιογκοτσάντες ), από την Πάολα Σπανός ( χειροποίητο κόσμημα) και την Αρμόνη Φωτεινή ( decoupage).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...