Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρναούτογλου: "Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα τι καιρό θα κάνει το Πάσχα"!

Αρναούτογλου: "Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα τι καιρό θα κάνει το Πάσχα"!
Θέση για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ψυχρότερο Πάσχα όλων των εποχών πήρε δημοσίως ο Σάκης Αρναούτογλου.
Γράφει: "Ξεκίνησε και πάλι το ίδιο μετεο-κινδυνολογο-τροπάριο, για το Πάσχα αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε τις τελευταίες ημέρες!!!

Ότι και καλά θα είναι το ψυχρότερο των τελευταίων ετών και Παναγιά μου βοήθα! Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω αυτά τα δημοσιεύματα!

Το έχω κάνει επανειλημμένα κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια . Απλά σας καλώ να θυμηθείτε αν έπεσαν μέσα ανάλογα δημοσιεύματα (γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για καιρικές προγνώσεις) στο παρελθόν!!!

Έτσι κι αλλιώς σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αν κανείς τα διαβάσει προσεκτικά, ο τρόπος γραφής εκτός από κακός γραμματικά και συντακτικά, είναι συνάμα και πολύ πονηρός καθώς προσπαθώντας να καλύψει όλες τις πιθανές μετεο-εκδοχές που ίσως στην πορεία προκύψουν, χρησιμοποιεί μπόλικες υποθετικές προτάσεις ακόμα και σε μία μόνο μικρή παράγραφο! Και φυσικά έναν πολυ πιασάρικο τίτλο!

Τώρα αν τύχει και χαλάσει ο καιρός το Πάσχα (κάτι που κανείς δεν γνωρίζει από τώρα αλλά στατιστικά μπορεί να συμβεί Απρίλη μήνα) θα πρόκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και τίποτε μα τίποτε άλλο φίλες και φίλοι! 
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...