Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλάνταξαν στο κλάμα οι "διάσημοι" του Survivor! (vd)

Πλάνταξαν στο κλάμα οι "διάσημοι" του Survivor! (vd)
Οι διάσημοι του Survivor κέρδισαν σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων της οικογένειάς τους. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ήταν ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor. Το πόσο πολύ ήθελαν όλοι τη νίκη φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα. 10-9 για τους διάσημους στον συγκλονιστικότερο αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο ΣΚΑΙ θα δείξει αύριο Πέμπτη την “συνάντηση” των διασήμων με τους δικούς τους ανθρώπους και αναμένεται να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές στιγμές. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπει για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα τη μητέρα του, στην οποία χάρισε ένα φιλί, μέσω της τηλεόρασης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πραγματικά καταρρέει και πέφτει στα γόνατα, πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες των παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.
Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου του Survivor... www.zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...