Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο! (vd)

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο! (vd)

Όσα ανέφερε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη για το τροχαίο στο Survivor και τις αλλαγές στο ριάλιτι..

Με ανακοίνωση του ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε το κοινό το απόγευμα της Πέμπτης για το τροχαίο των Μαχητών στο Survivor, ενώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το ίδιο βράδυ οι παίκτες που ενεπλάκησαν σε αυτό μίλησαν για το συμβάν.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, Πρώτη Γραμμή για το τροχαίο, αλλά και για την επόμενη μέρα στο παιχνίδι, δίνοντας απαντήσεις τόσο για το πως θα συνεχιστεί αυτό, όσο και για το επεισόδιο της Κυριακής που πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα προβληθεί κανονικά. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη απέκλεισε το να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι και έκανε λόγο για ανακατανομή των παικτών, ενώ το Survivor μπαίνει όπως είπε σε κανονική ροή από την Κυριακή.

«Το βασικό μέλημα της παραγωγής είναι τα παιδιά να είναι καλά. Τα ίδια τα παιδιά μίλησαν με τους συγγενείς και έδειξαν ότι είναι καλά. Είναι επιλογή της Ειρήνης ότι ήθελε να αφήσει το παιχνίδι γιατί εμείς τους αφήσαμε στη δική τους επιλογή ό,τι θέλουν αν κάνουν. Ο Μάριος θα μείνει. Παρ’ ότι τον είδατε να είναι πιο βαριά, τελικά είναι πιο βαριά η Ειρήνη, με τα πλευρά. Θέλει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η παραγωγή φέρθηκε άψογα στα παιδιά και αμέσως ήταν κοντά τους και τους παρείχαν ό,τι ακριβώς ήθελαν. Είναι σημαντικό ότι είχαν και εμάς στην Ελλάδα ενημερωμένους. Εμένα με πήραν αμέσως μόλις έγινε το συμβάν και πριν ακόμα καταλάβουμε ότι είναι καλά τα παιδιά.

Πάμε όμως στην επόμενη μέρα. Ήδη έχει αρχίσει το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Πιο ήπιο βέβαια. Θα το δούμε την Κυριακή. Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά.»

www.zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...