Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

To Youtube γίνεται και συνδρομητική τηλεόραση!

To Youtube γίνεται και συνδρομητική τηλεόραση!
Η Google ανακοίνωσε ότι το Youtube, θα προσφέρει ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα και δεκάδες καλωδιακά κανάλια.
Η νέα συνδρομητική υπηρεσία ονομάζεται YouTube TV και κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα για έξι λογαριασμούς
με τον πρώτο μήνα να είναι δωρεάν
Οι συνδρομητές του πακέτου θα μπορούν να δουν πάνω από 40 τηλεοπτικά δίκτυα, όπως είναι το ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN, Fox Sports Networks, Comcast SportsNet και πολλά ακόμα καθώς επίσης και πρωτότυπες σειρές του YouTube.
Εκτός από τα κανάλια το Youtube Tv θα προσφέρει και απεριόριστο cloud αποθηκευτικό στους χρήστες του για να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και να τα βλέπουν όποτε θέλουν.
Το συνδρομητικό πακέτο αυτό θα ανταγωνίζεται παρόμοιες υπηρεσίες, όπως η Sling TV (της Dish Network Corp), η DirecTV Now (της AT&T) και η PlayStation Vue (της Sony). Πρόκειται για υπηρεσίες σχεδιασμένες προκειμένου να προσελκύσουν τηλεθεατές που είτε εγκαταλείπουν εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, ή δεν είχαν τέτοιες συνδρομές.
Τέλος οι χρήστες του Youtube Tv στις ΗΠΑ που είναι για την ώρα διαθέσιμη η υπηρεσία, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από όλες τις συσκευές που διαθέτουν, όπως είναι smartphone, tablet, υπολογιστής και φυσικά την τηλεόραση τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...