Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Πάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στους Μαχητές;

Survivor: Πάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στους Μαχητές;
Το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων και οι διαρροές στο Survivor... Τι θα γίνει με το κλίμα απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου;
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου νιώθει μεγάλη μοναξιά στην παραλία του Survivor τον τελευταίο καιρό. Νιώθει πως κανένας δεν την υπολογίζει και πως όλοι προσπαθούν να τη «χειριστούν» προς όφελός τους και η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφερόμενη στην εκπομπή La biri biri στο Survivor επικαλέστηκε πηγές της, λέγοντας πως το όλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων θα «διορθωθεί» με μετακίνηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην ομάδα των «Μαχητών» κατά τον τρόπο που έφυγε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
«Οι διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές, αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες που έλεγαν η Ειρήνη αποχωρεί από το παιχνίδι γιατί είναι χάλια ψυχολογικά; Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές. Δικές μας πληροφορίες λοιπόν και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, ότι οι Διάσημοι σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση φυσικά, αφού η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη γιατί υπάρχει και μια εκκρεμότητα για το τι θα κάνει ο Μάριος.» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος σχετικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.


ΠΗΓΗ: zappit.gr



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...