Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσφορά: Kρυολιπόλυση - Απώλεια 2-6 πόντων από την 1η συνεδρία!

Προσφορά: Kρυολιπόλυση - Απώλεια 2-6 πόντων από την 1η συνεδρία!

Το καλοκαίρι έρχεται! Για αυτό το Azalea Spa στο κέντρο της Τρίπολης, φρόντισε για όλους εσάς που θέλετε με την σειρά σας να φροντίσετε... το πρόσωπο και το σώμα σας, με μοναδικές προσφορές! Η επαναστατική μέθοδος "Κρυολιπόλυσης" που εμπιστεύονται γυναίκες και άνδρες, για άμεση μείωση πόντων από την πρώτη επίσκεψη για τον μήνα Μάιο, σε ελκυστικά πακέτα προσφορών!

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

18268675 1606299096079270 2950257135900360291 n

Πρόκειται για μια νέα διαδεδομένη, μη επεμβατική, ανώδυνη, ιατρική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται με τη βοήθεια ελεγχόμενης χαμηλής θερμοκρασίας και αποβάλλονται από τον οργανισμό.Τα αποτελέσματα είναι ορατά στη θεραπευθείσα περιοχή άμεσα και την αντιμετωπίζει οριστικά και αναίμακτα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής και στηρίζεται στη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο, συγκριτικά με τα άλλα κύτταρα. Δημιουργείται αρνητική πίεση και αναρροφείται το δέρμα με το υποδόριο λίπος. Στη συνέχεια πραγματοποιείται τοπική ψύξη της στοχευμένης περιοχής. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε προκαλείται μια βιολογική καταστροφή, απόπτωση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

 

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας πακέτο προσφοράς! Κλείστε ραντεβού για μια ενημέρωση στο 2710.241446 ή επισκεφτείτε το κέντρο ομορφιάς Azalea Spa στην οδό Δεληγιάννη 4 στο κέντρο της Τρίπολης!

Επισκεφτείτε το επίσημο Fun Page EΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...