Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor αποθεώνει τον σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor αποθεώνει τον σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ
Στις 19 Μαΐου είναι Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Πρόκειται για μία Γενοκτονία κατά των Ελλήνων του Πόντου, με τραγικό απολογισμό 353.000 νεκρούς.
Ως ο σφαγέας του Ποντιακού Ελληνισμού έχει μείνει στην Ιστορία, ο Κεμάλ Ατατούρκ, πρόσωπο το οποίο λατρεύεται στην Τουρκία, που υποτίθεται ότι πιστεύουν στην Ελληνοτουρκική φιλία!
 
Την ημέρα αυτή, ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Survivor επέλεξαν να προβάλλουν ένα επεισόδιο του παιχνιδιού, με αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους και μάλιστα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι νίκη των Τούρκων! Τόλμησαν δε να πουν ότι πρόκειται για αγώνα φιλίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.
Συνειδητά ψέματα αφού ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram … «19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Ατατούρκ Νεολαίας και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...