Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Ερντογάν; Οργιάζουν οι φήμες (vd)

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Ερντογάν; Οργιάζουν οι φήμες (vd)
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία του προέδρου της Τουρκίας, Ρ.Τ.Ερντογάν. Οπως πρώτοι αποκαλύψαμε σήμερα το πρωί στο άρθρο Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα υγείας του Ερντογάν; Βγαίνει υποβασταζόμενος από τη θωρακισμένη Μερσεντές και μετά βίας στέκεται στα πόδια του – Βίντεο από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Ρ.Τ. Ερντογάν  είναι βαριά άρρωστος. 
Πριν λίγο κυκλοφόρησαν νέες και έντονες φήμες για μετάσταση του καρκίνου παχέος εντέρου. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο Ρ.Τ.Ερντογάν ήταν υπό την επήρεια ισχυρών αναλγητικών. 
Υπενθυμίζουμε πως πριν από πέντε χρόνια, το 2012, το WikiLeaks δημοσίευσε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αμερικανικού ιδρύματος γεωστρατηγικών αναλύσεων Stratfor, στο οποίο αναφερόταν πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο τελικού σταδίου και του μένουν μόνο δύο χρόνια ζωής. Αξιωματούχοι στην Άγκυρα είχαν διαψεύσει άμεσα τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι η υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ καλή.
Στο μήνυμα αναφερόταν πως οι γιατροί αφαίρεσαν 20 εκατοστά από το παχύ έντερο του Ερντογάν κατά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2011. «Η πρόγνωση δεν είναι καλή. Ο χειρουργός είπε ότι του δίνουν δύο χρόνια» σημειώνεται στο μήνυμα που φέρει ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2011.
Η έκθεση των Αμερικανών αναλυτών βασιζόταν σε στοιχεία που έλαβαν από κάποιον Φαρούκ Ντεμίρ, ο οποίος με τη σειρά του πήρε πληροφορίες από «έναν παλιό συμμαθητή» του χειρουργού του Ερντογάν.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται πως ο Michael Rubin, πρώην στέλεχος και αναλυτής του Πενταγώνου, ο οποίος όπως έχει ήδη πει σε παλαιότερο άρθρο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ήταν αυτός που «πρόβλεψε» το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είχε γράψει στι; 10 Μαίου στο τουίτερ:
“Είναι επικίνδυνη η απομάκρυνση του Ερντογάν από την Τουρκία σε αυτή τη φάση; Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει πίσω;’
Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο Ρ.Τ.Ερντογάν μιλά με τον Μ.Τζόνσον και την Τερέζα Μέι και φαίνεται ότι δεν μπορεί καν να σηκωθεί. Δεν τολμά καν να κάνει την κίνηση. Την ίδια στιγμή περνά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ και του «ρίχνει» μια περίεργη ματιά.
Στο επόμενο βίντεο που δείξαμε πρώτοι το πρωί, το αυτοκίνητο σταματάει, οι άνδρες ασφαλείας από το συνοδευτικό βγαίνουν και κινούνται προς την πίσω δεξιά πόρτα της Μερσεντές του Ερντογάν, ο υπουργός των Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έχει ήδη βγει, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος καθυστερεί και στο 39-40 δευτερόλεπτο του βίντεο φαίνεται πώς ο Ρ.Τ. Ερντογάν δέχεται την βοήθεια του άνδρα της ασφάλειας του προκειμένου να καταφέρει να σηκωθεί και να εξέλθει του αυτοκινήτου.
Με χαρακτηριστά αργές κινήσεις προσπαθεί να στρέψει το σώμα του προς την πόρτα και φαίνεται καθαρά ο άνδρας της ασφάλειας να πιάσει τον Ερντογάν από το δεξί του χέρι για τον «τραβήξει» προς τα έξω. Ο Τούρκος πρόεδρος δέχεται τη βοήθεια χωρίς καμία αντίρρηση. Στη συνέχεια βγαίνει, στέκεται όρθιος και ζητάει τα γυαλιά του ηλίου του τα οποία παίρνει από την ασφάλεια του μένοντας σχεδόν ακίνητος.
Ακόμη και μετά την σκηνή αυτή ο Ρ.Τ. Ερντογάν φαίνεται πώς μετά βίας μπορεί να σταθεί όρθιος και να περπατήσει προς την είσοδο του κτιρίου. Τα βήματα του είναι αργά και βαριά, σαν έτοιμος να πέσει στο έδαφος. Οι άνδρες ασφαλείας του παρακολουθούν τις κινήσεις του έτοιμες να επέμβουν.
Η συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου ήταν νωχελική και εντός της Συνόδου. Σε ελάχιστες περιπτώσεις εμφανίστηκε να χαμογελάει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως και τα ραντεβού του ήταν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που θα έπρεπε να κάνει ή συνηθίζει να κάνει ο Ερντογάν όταν ταξιδεύει εκτός της χώρας του.



Πηγή- http://www.pentapostagma.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...