Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ... «μυστικό» site του Facebook!

Το ... «μυστικό» site του Facebook!
Όλοι γνωρίζουν το Facebook: Ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων βρίσκεται παντού και χρησιμοποιείται από τους πάντες.
Ωστόσο, ελάχιστοι ξέρουν ότι υπάρχει και ένα...δεύτερο site, στο ίδιο πλαίσιο του κοινωνικού δικτύου, το οποίο είναι πιο «ευέλικτο», λιγότερο «φορτωμένο» και εξυπηρετεί εξίσου καλά μια από τις βασικές του λειτουργίες, που είναι η άμεση επικοινωνία με τους φίλους σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Ο λόγος για το www.messenger.com : Πρόκειται για την ιστοσελίδα της εφαρμογής instant messaging του Facebook, Messenger, το οποίο όλοι χρησιμοποιούμε από τα κινητά και τα tablets μας, ωστόσο όχι από τους desktop υπολογιστές μας. Το interface είναι πανεύκολο, και μέσω του μπορείτε να κάνετε chat με τους φίλους σας, με όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από το Messenger.
Επίσης, το ότι είναι διαφορετικό από το Facebook (αν και συνδέεται κανείς με τον λογαριασμό του στο Facebook) μπορεί να είναι πλεονέκτημα εφόσον κάποιος βρίσκεται κάπου όπου για κάποιον λόγο το Facebook είναι μπλοκαρισμό.
Εν ολίγοις: Messenger στον desktop υπολογιστή, για ευκολότερο chat, πιο εύκολα από ό,τι στο smartphone.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider, τέθηκε σε λειτουργία τον Απρίλιο του 2015, αλλά έχει μόλις 70 εκατ. επισκέψεις ανά μήνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...