Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Skype αλλάζει εμφάνιση!

Το Skype αλλάζει εμφάνιση!
6 χρόνια μετά την εξαγορά του Skype, η Microsoft αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός, να ανανεώσει την δημοφιλή υπηρεσία της, αλλάζοντας τον σχεδιασμό της αλλά και προσθέτοντας νέες σημαντικές λειτουργίες. 

Η επόμενη γενιά του Skype, δίνει για πρώτη φορά ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα η οποία με τη λειτουργία capture, θυμίζει αρκετά το Snapchat αφού από εκεί ο χρήστης μπορεί να τραβήξει και να στείλει μια φωτογραφία ή να κρατήσει πατημένο το κουμπί για να τραβήξει video. Επίσης θα έχει την επιλογή προθήκης stickers, κειμένου location κλπ πάνω στη φωτογραφία ή το βίντεο.



Εκτός όμως από το Capture το νέο Skype διαθέτει κι άλλες νέες λειτουργίες όπως είναι το Highlights που επιτρέπει στον χρήστη να ανεβάσει φωτογραφίες και videos για μερικές ώρες για να μπορούν να τις δουν οι φίλοι του και να αντιδράσουν με emojis, μηνύματα κλπ.

Η Microsoft με τις αλλαγές που κάνει στο Skype, βλέπουμε οτι θέλει να το μετατρέψει σε μια πλατφόρμα επικοινωνίας για να μπορεί να ανταγωνιστεί το WhatsApp, το Viber, το Facebook Messenger.

Για την ώρα οι χρήστες Android συσκευών μπορούν να δουν πρώτοι το νέο Skype και τις αλλαγές του, ενώ σύντομα η εφαρμογή θα ανανεωθεί και στις iOS συσκευές, καθώς και στα Windows αλλά και στο macOS.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...