Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οριστικό το τέλος για την «Μουρμούρα»

Οριστικό το τέλος για την «Μουρμούρα»

Βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για τέταρτη σεζόν καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά το σκληρό ανταγωνισμό. Βέβαια τις δύο τελευταίες από αυτές, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά την αποχώρηση του ενός ζευγαριού έχει κάνει αλλαγές, οι οποίες όπως φαίνεται δεν… κέρδισαν τους τηλεθεατές. Κι όπως τελικά αποφάσισαν στο κανάλι της Κάντζας θα γίνουν πάλι αλλαγές…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν η σειρά θα συνεχιστεί αλλά χωρίς τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια. Τέλος στη «Μουρμούρα» λοιπόν θα πουν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.



Αν και ήταν… κοινό μυστικό, ωστόσο είναι πλέον και επίσημο αφού στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως οι ήρωες θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το τέλος της φετινής σεζόν. Και βέβαια η απόφαση αυτή είναι δικαιολογημένη καθώς οι ήρωες των δύο αυτών ζευγαριών δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές, όπως ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που παραμένουν… σταθερές αξίες της σειράς από την πρώτη σεζόν.

Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αν και για τα δύο ζευγάρια είναι οριστικό το τέλος για «Μουρμούρα» τα στελέχη του ALPHA αναζητούν δύο καινούργια κι όχι ένα, όπως ήταν στους τρεις πρώτους κύκλους, ώστε και την επόμενη σεζόν να… μουρμουράνε και πάλι τέσσερα ζευγάρια. Βέβαια ό,τι αλλαγές αποφασίσουν να κάνουν στο κανάλι της Κάντζας πρέπει να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους για να μην… τριτώσει το κακό, τουτέστιν να μην «κάψουν» άλλα δύο καινούργια ζευγάρια, αλλά να «χτίσουν» κάποια με έξυπνα σενάρια και ενδιαφέροντες χαρακτήρες…!

http://www.newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...