Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιδερμική χαλάρωση στην κοιλιά; Υπάρχει λύση! Azalea Spa!

Επιδερμική χαλάρωση στην κοιλιά; Υπάρχει λύση! Azalea Spa!
Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος και την επιδερμική χαλάρωση , χάνοντας πόντους και αποκτήστε μοναδική σύσφιξη! Το Azalea Spa προτείνει και εσείς επιλέγετε! Ο στόχος είναι άμεσα ορατός και το σώμα σας
ανανεωμένο! 

Μασάς Κυτταρίτιδας

Στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και του τοπικού πάχους. Οι δυνατές μαλάξεις από έμπειρους θεραπευτές συμβάλλει άμεσα και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που συνεπάγεται τη βελτίωση στην εικόνα της όψης φλοιού πορτοκαλιού Κρυολιπόλυση Η κρυολιπόλυση είναι η νέα διαδεδομένη, μη επεμβατική, ανώδυνη, ιατρική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στη θεραπευθείσα περιοχή άμεσα και την αντιμετωπίζει οριστικά και αναίμακτα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής και στηρίζεται στη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο, συγκριτικά με τα άλλα κύτταρα. Δημιουργείται αρνητική πίεση και αναρροφείται το δέρμα με το υποδόριο λίπος. Στη συνέχεια πραγματοποιείται τοπική ψύξη της στοχευμένης περιοχής. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε προκαλείται μια βιολογική καταστροφή, απόπτωση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.
 
PRESSO-Θεραπεία
Προωθεί τη λεμφική παροχέτευση, συμβάλλει στην καλύτερη αιματική κυκλοφορία και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Χρησιμοποιείται σαν μέθοδος είτε μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες αδυνατίσματος, για να επιτύχουμε λιποδιάλυση και αποβολή των τοξινών. Αποσυμφορείται η λέμφος με συνέπεια την καύση θερμίδων και τόνωση του σώματος. Cavitation Η θεραπεία στοχευμένων υπερήχων είναι μια μέθοδος που απευθύνεται σε περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Η εκπομπή υπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος δημιουργεί μέσω της κρούσης, μικροφυσαλλίδες στο μεσοκυττάριο χώρο των λιποκυττάρων. Η δημιουργία ασφυκτικής πίεσης αναγκάζει τα λιποκύτταρα να απελευθερώσουν περιεχόμενο στην κυκλοφορία ή δημιουργεί και ρήξη στην κυτταρική τους μεμβράνη και συνεπώς καταστροφή τους. Το αποτέλεσμα είναι λιπογλυπτική και εξομάλυνμση της κυτταρίτιδας στην υπό θεραπεία περιοχή.
 
PATCHES
Μυϊκή Ενδυνάμωση Είναι η θεραπεία μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης των ιστών. Βελτιώνει την κυκλοφορία και εστιάζει στις περιοχές όπου υπάρχει τοπικό λίπος. Επίσης αποκαθιστά τη μυϊκή ατονία και την κατακράτηση υγρών. Προσφέρει ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και δυσμορφίες.

Κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού στο 2710.241446 ή επισκεφτείτε στην οδό Δεληγιάννη 4 στο κέντρο της Τρίπολης το ΚέντροAzalea Spa!

Kάντε Like στο επίσημο Fun Page Facebook ΕΔΩ!

Δείτε τις προσφορές του Ιουνίου!!

18922229 10211038729498076 7841358463431226007 n

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...