Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Όλα τα σενάρια για την αποψινή αποχώρηση!

Survivor: Όλα τα σενάρια για την αποψινή αποχώρηση!
Σε αποχώρηση θρίλερ εξελίσσεται η αποψινή με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τους παίκτες που αποχωρούν από το Survivor. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε μάλιστα κάποια από αυτά στο La biri biri, βασισμένα στις πληροφορίες που διαρρέουν.

Το 1ο σενάριο

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για την αποψινή ασυλία στο Survivor. Οι Διάσημοι θα νικήσουν και στο συμβούλιο του νησιού θα οδηγηθούν οι Μαχητές. Από την ψηφοφορία τους και βάσει της κατάταξης από την 24ωρη ψηφοφορία, θα αποχωρήσουν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ.

«Είπαμε χθες σε αυτή την εκπομπή ότι ήδη στο ξενοδοχείο βρίσκονται δύο παίκτες. Γιατί τα γυρίσματα επειδή πρέπει να επιστρέψει όλη η παραγωγή στην Ελλάδα γίνονται πλέον πολύ πολύ εντατικά. Σας είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχω ακούσει πως ο Σπαλιάρας είναι έξω. Χθες πήρα μήνυμα από ένα φίλο του, έναν δικό του άνθρωπο που μου λέει «όχι ο Σπαλιάρας παραμένει στο παιχνίδι». Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ακούσαμε ότι σήμερα θα έχουμε διπλή αποχώρηση. Κι ότι αυτοί που αποχωρούν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.
 

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο για την αποψινή αποχώρηση στο Survivor. Την ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές και έτσι οι Διάσημοι απομένουν μόλις δυο, αφού εκείνος που αποχωρεί είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.
«Το δεύτερο σενάριο, αυτό που εγώ έμαθα σήμερα το πρωί, είναι ότι σήμερα θα έχουμε μία αποχώρηση και θα είναι του Γιώργου Χρανιώτη. Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ότι από την επόμενη εβδομάδα οι αποχωρήσεις στο Survivor θα είναι δύο. Πάμε δηλαδή σε διπλή αποχώρηση. Αν ισχύσει αυτό το σενάριο, ότι απόψε φεύγει ο Χρανιώτης και από την επόμενη εβδομάδα έχουμε διπλή αποχώρηση, τότε ναι, στην διπλή αποχώρηση φεύγει Σπαλιάρας και Εσκενάζυ» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Τι αναφέρει ο ΣΚΑΙ στο Δελτίο Τύπου;

Εδώ να σημειώσουμε πως στο δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor δεν προδίδεται διπλή αποχώρηση. Δείτε εδώ τι αναφέρεται!


zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...