Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Πόσα χρήματα παίρνουν διάσημοι και μαχητές! (vd)

Survivor: Πόσα χρήματα παίρνουν διάσημοι και μαχητές! (vd)
Μπορεί κυρίως οι διάσημοι, όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor Panorama, να ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, αλλά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα χρήματα που κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίσουν όσοι παραμένουν στο Survivor.
Η συμμετοχή στο Survivor για διάσημους και μαχητές φαίνεται πως αμοίβεται πλουσιοπάροχα, με τους παίκτες να κερδίζουν πολλά χρήματα για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Έχουν ακουστεί πολλά για υπέρογκα συμβόλαια, με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη για την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" να μας αποκαλύπτει πολλά για τα μυθικά ποσά στο Survivor.
Η αμοιβή για τους διάσημους παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη, κυμαίνεται από 1.500 έως 2.500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι για 20 εβδομάδες παραμονής, δηλαδή μέχρι το τέλος του Survivor, ένας παίκτης θα έχει βγάλει από 30.000 έως 50.000 ευρώ. Λέγεται μάλιστα ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Χανταμπάκης είχαν από τα ακριβότερα συμβόλαια με τον ΣΚΑΙ.
 
Ένας από τους λόγους μάλιστα που είχαν απομακρυνθεί ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν ότι έχασε την εμπιστοσύνη της στον παρουσιαστή επειδή του εκμυστηρεύτηκε το ποσό του συμβολαίου της στο Survivor και εκείνος το είπε στους συμπαίκτες τους. "Είχε γκρεμιστεί η εμπιστοσύνη της σε μένα, πίστευε ότι έχω πει πράγματα πολύ πιο σοβαρά για την προσωπική της ζωή, για την ψυχολογική της κατάσταση και ότι είχα επηρεάσει άλλα παιδιά ως προς την Ειρήνη. Η Ειρήνη όταν έφυγε για λίγο από την παραλία μίλησε με άνθρωπο της παραγωγής που της είπε "γιατί να έχουν μάθει οι άλλοι παίκτες τι μεροκάματο παίρνεις". Αυτό ήταν το θέμα εμπιστοσύνης. Το ότι είχαμε συζητήσει τι χρήματα παίρνουμε στο παιχνίδι, κάτι το οποίο ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το μάθει ποτέ γιατί δεν ήξεραν καν ότι πληρωνόμαστε, μετά μαθεύτηκε αυτό. Καλό ή κακό δεν το λέγαμε. Αυτό ήταν το θέμα εμπιστοσύνης. Η Ειρήνη θεώρησε ότι από τη στιγμή που είπα στα παιδιά σε συζήτηση που κάναμε και με τη ροή του λόγου μου το μεροκάματο που παίρνει και η Ειρήνη ότι εγώ θα έχω πει και άλλα πιο σοβαρά πράγματα", είχε δηλώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή Survivor Panorama.
Αρκετά χαμηλότερα είναι τα ποσά για τους μαχητές αφού πληρώνονται από 550 έως 750 ευρώ την εβδομάδα και έτσι για 20 εβδομάδες τα χρήματα που κερδίζει κάθε παίκτης είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ. Η Ειρήνη Κολιδά φέρεται να είχε υπογράψει από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και είχε αποκαλύψει ότι τα χρήματα έμπαιναν εβδομαδιαία στον λογαριασμό της και τα διαχειριζόταν η μητέρα της.

newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...