Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πύρινος εφιάλτης με 62 νεκρούς στην Πορτογαλία - Σοκάρουν οι εικόνες (vd)

Πύρινος εφιάλτης με 62 νεκρούς στην Πορτογαλία - Σοκάρουν οι εικόνες (vd)
Αυξάνονται συνεχώς τα θύματα, δεκάδες οι τραυματίες, ανάμεσά τους και πυροσβέστες - Πολλοί απανθρακώθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν ενώ άλλοι πέθαναν από αναθυμιάσεις - «Η χειρότερη τραγωδία που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια» είπε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός
Εθνική τραγωδία στην Πορτογαλία όπου τουλάχιστον 62 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε χθες, Σάββατο, στην περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας και εξελίχθηκε σε σκέτη κόλαση. 

Τα περισσότερα θύματα έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν με τα αυτοκίνητά τους τις περιοχές που καίγονταν με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν μέσα σε αυτά ενώ κάποιοι άλλοι πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Την ίδια ώρα οι τραυματίες ανέρχονται στους 54, με πολλούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μεταξύ των τραυματιών συγκαταλέγονται και έξι πυροσβέστες.

Πτώματα στους δρόμους και καμένα αυτοκίνητα στους δρόμους είναι οι συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλώντας ανατριχίλα. 

 

 























protothema.gr
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...