Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τζαβάρας Α.Ε. ενημερώνει: Έχεις ανασφάλιστο όχημα;Τι πρέπει να κάνεις!

Η Τζαβάρας Α.Ε. ενημερώνει: Έχεις ανασφάλιστο όχημα;Τι πρέπει να κάνεις!

Η Tζαβάρας Α.Ε. σας ενημερώνει, για την ηλεκτρονική διασταύρωση ανασφάλιστων οχημάτων & την διαδικασία ασφάλισής τους! 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διασταύρωση στοιχείων για να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα από τις 06/06/2017.

H Ανεξάρτητη αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διαμορφώσει την λίστα με τα ανασφάλιστα οχήματα, διασταυρώνοντας τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων στη βάση δεδομένων του

Κέντρου Πληροφοριών. 
Στους ιδιοκτήτες αυτών των οχημάτων, αρχικά θα αποσταλεί ειδοποίηση (ήδη έχουν αποσταλεί κάποια) ότι το όχημα τους, κατά τον έλεγχο βρέθηκε ανασφάλιστο την συγκεκριμένη ημερομηνία και θα τους παρασχεθεί χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών για να: 
Καταβάλουν το πρόστιμο ή 
• Να αποδείξουν ότι το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν εσφαλμένο (προσκομίζοντας τα αντίστοιχα αποδεικτικά).

Τονίζουμε ότι, δεν θα είναι δυνατή η ασφάλιση ανασφάλιστου οχήματος, αν δεν έχει πρώτα καταβληθεί το σχετικό πρόστιμο από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Αυτό σημαίνει ότι, αν σας έρθει ειδοποιητήριο, θα πρέπει να καταβληθεί το πρόστιμο, ώστε να προωθηθεί στην ασφαλιστική εταιρεία για να σας ασφαλίσει εκ νέου.

Ο έλεγχος θα γίνεται μέσω του συστήματος των ασφαλιστικών εταιρειών, κατά την μετατροπή της αίτησης σε συμβόλαιο ή κατά την εκτύπωση του. Αν κατά τον έλεγχο το όχημα βρεθεί ανασφάλιστο, θα εμφανίζεται στην οθόνη σχετικό μήνυμα προκειμένου να ενημερωθεί ο ενδιαφερόμενος και δεν θα είναι δυνατή η ασφάλιση του οχήματος.

Σημειώνουμε ότι κατά την δημιουργία αίτησης ο έλεγχος θα γίνεται μεν, χωρίς να επιτρέπεται η ασφάλιση εφόσον βρεθεί ανασφάλιστο, αλλά θα επιτρέπεται η αποθήκευση της αίτησης ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία συμβολαίου, όταν στον επανέλεγχο βεβαιωθεί ότι καταβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.

Σας θυμίζουμε επίσης ότι δεν υφίσταται αναδρομική κάλυψη. 
Aν η ημερομηνία έναρξης ενός συμβολαίου είναι π.χ. η 31/5, το συμβόλαιο πρέπει να εκδοθεί μέχρι την 31/5, διαφορετικά το όχημα θα χαρακτηριστεί ανασφάλιστο (έστω και αν εκδοθεί π.χ. την 1/6).

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, η έκδοση και εξόφληση πρότασης ασφάλισης δεν εξασφαλίζει τον ιδιοκτήτη του οχήματος, παρά μόνο στην περίπτωση που εκδοθεί συμβόλαιο εντός των χρονικών ορίων που αναφέρθηκαν ανωτέρω.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Τζαβάρας Α.Ε. θα βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να παρέχει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις και την βοήθεια προς την ασφάλιση των οχημάτων σας, με ανταγωνιστικά και αξιόπιστα πακέτα παροχών ασφάλισης, με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας, στο 2710-242858 εσωτερικό 18, ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τμήμα ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...